Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Työmme eettisen kaupan suhteen

Vierailun Strawberrylla tulee olla positiivinen ja järkevä, sekä vieraillemme että yhteiskunnallemme. Meille on tärkeää toimittaa fantastisia hotellikokemuksia, jotka on tuotettu osoittamalla huomaavaisuutta ihmisille ja ympäristölle.

Eettiset linjaukset toimittajille

Eettiset vaatimukset myös toimittajille

Aina ei ole helppoa toimia oikein, ja sen vuoksi olemmekin kehittäneet eettisiä linjauksia toimittajillemme ja kaikille niiden toimitusketjuille. Nämä kattavat perusihmisoikeudet, vaatimukset hyvistä työolosuhteista sekä ympäristövaatimukset, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja YK:n ja ILO:n yleissopimuksia.

Linjaukset varmistavat, että käyttämiemme tuotteiden ja palvelujen tuotanto tapahtuu ihmiset ja ympäristö huomioiden. Ne osoittavat yksinkertaisesti sen, mitä odotamme yhteistyökumppaneiltamme, ja mitä sinä vieraanamme voit odottaa meiltä yrityksenä.

Kestävät vähimmäisvaatimukset toimittajille

Suurin mahdollinen jäljitettävyys, pienin mahdollinen ympäristövaikutus

Meille eettiset toimittajalinjaukset eivät ole riittäviä. Haluamme, että kaikki toimittajamme aiheuttavat mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Sen vuoksi meillä on lista ympäristösertifioinnin ja ympäristöperiaatteiden vähimmäisvaatimuksista, joita toimittajamme sitoutuvat ylläpitämään. Näihin sisältyy myös valvonta, seuranta sekä jatkuvat suunnitelmat ympäristövaikutuksen vähentämiseksi, aina viimeiseen tuotantovaiheeseen asti.

Tämä on meidän tapamme ottaa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä kaikissa toiminnan vaiheissa.

FAIRTRADE - REILU KAUPPA

Reilua kauppaa (Fairtrade) jokaisessa kahvikupissa

Hotelleissamme tarjoillaan yli 2 900 kuppia kahvia joka tunti. Jokainen kahvipapu on ekologinen ja Fairtrade-merkitty. Kansainvälinen Fairtrade-merkintäjärjestelmä takaa hyvät työolosuhteet sekä oikeudenmukaiset ehdot maanviljelijöille, jotka viljelevät kahvin, jota käytetään meillä hotelleissa. Ekologinen kahvituotanto takaa terveemmän kahvinviljelyn, samalla kun tuottajat ja ympäristö altistuvat vähemmän epäpuhtauksille ja kemikaaleille.

Yhdessä kahvintoimittajamme, Löfbergs Lilan, kanssa tuemme Hondurasissa projektia, jonka tarkoituksena on opettaa naispuolisia maanviljelijöitä viljelemään ekologista kahvia. Hotelleissamme voit aina nauttia kahvista hyvällä omallatunnolla.

Syömme maailman paremmaksi

Vihreä ja vastuullinen keittiö

Kestävä ja ekologinen ruoka on keskeisessä osassa hotelleissamme, jotka ovat tarjoilleet ekologisia tuotteita aamiaisbuffeteissa vuodesta 2007 lähtien.

Tavoitteenamme on tarjota hyviä ruokakokemuksia tarjoilemalla ekologisia vaihtoehtoja ja ruokaa, joka on tuotettu vastuullisella tavalla. Tiesitkö, että tarjoilemme kaikissa hotelleissamme ainoastaan ekologisia kananmunia? Ja että kaikki kahvi on Fairtrade-merkittyä? Oletko kuullut EAT Forumista? Lue lisää työstämme kestävän ruoan parissa alla olevan painikkeen kautta.

Lue Ruokavallankumouksesta
Kanava ilmiantajille (Whistle Blowing)

Avoimuus ja hyvä kommunikaatio koko organisaatiossa parantavat työkulttuuria ja -ilmapiiriä

Ilmiantajille (Whistle blowing) luomamme kanava antaa työntekijöillemme, vuokratyöntekijöillemme, vieraillemme, partnereillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden raportoida mahdollisista laittomuuksista ja muista rikkomuksista eettistä ohjeistustamme vastaan.

Tämä kanava tarjoaa ilmiantajille mahdollisuuden ilmoitusten tekemiseen täysin anonyymisti. Kanavan riippumaton toimittaja, PricewaterhouseCoopers, PwC, takaa, ettei ilmoittajan henkilöllisyyttä paljasteta, ellei tämä itse sitä halua. 

Lomaketta tulee käyttää ainoastaan epäillyistä laittomuuksista tai tavallisesta poikkeavista tapahtumista tai aktiviteeteista ilmoittamiseen. Jos sinulla on hotellihuoneisiin, siivoukseen, palveluun tai muihin vastaaviin asioihin liittyvää palautetta, ole hyvä ja lähetä palautteesi Asiakaspalveluumme täältä löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Ilmoituslomake

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on yhteiskuntavastuutyötämme

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Strawberry panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.