Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Sea U sijaitsee aivan meren tuntumassa Helsingborgissa – hotelli, jonka design, ruoka, juoma ja tunnelma ovat vertaansa vailla.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sea U

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Uusi Clarion Hotel Sea U -hotelli on suuri hotelli, jossa on runsaasti tilaa kongresseille, viikonlopun viettoon Helginborgissa ja after workiin paikallisten keskuudessa. Upea kattouima-allas kruunaa rakennuksen, ja tietenkin hotellissamme on myös kuntosali, baareja ja ravintoloita. Vieraat voivat pysäköidä miellyttävästi pysäköintihalliin hotellin alapuolelle.

Sykkivä, kansainvälinen ja ylellinen

Nauti koko viikon kestävän viikonlopun tunteesta ja nauti drinkki kattobaarissamme, josta avautuu taianomainen näkymä Juutinrauman yli, pulahda kattouima-altaaseen tai nauti herkullinen annos japanilais-perulaisessa ravintolassamme, jossa paikalliset raaka-aineet yhdistyvät kansainvälisiin makuihin. Meille kaikki ovat tervetulleita. Oleskelutiloissamme voit seurustella niin kavereittesi kanssa kuin tavata uusia ihmisiä. Meri, kaupungin ydinkeskusta, manner ja Tivoli lähimpinä naapureina olet aina aitiopaikalla.

AMA Nikkei Restaurant 

AMA on saanut vaikutteita nikkeiläisestä keittiöstä, ja ravintolassa japanilaiset ja perulaiset maut pääsevät oikeuksiinsa modernissa miljöössä, aivan meren tuntumassa keskellä Helsingborgia. Koe eksoottisia makuelämyksiä paikallisista, pohjoismaisista ja kestäviä raaka-aineista valmistettuina, jotka yhdessä kutsuvat jännittävien ruokailukokemusten äärelle. Lue lisää AMA Nikkei Restaurant täältä! 

Outdoor Dipping Pool (ei sisälly huoneen hintaan)

Varaa aika kauniille Outdoor Dipping Pool -altaalle! Uima-allas lämmitetään ympäri vuoden noin 37-asteiseksi. Täällä voit rentoutua ystäviesi kanssa. Uima-altaalla on rajoitettu määrä paikkoja, eikä sen käyttö sisälly huoneen hintaan.

Helsingborgin suurin hotelli

Tämä uusi hotelli on Helsingborgin kaikkein suurin hotelli. Se on aika luonnollista, sillä hotellissa on 250 hotellihuonetta ja kongressitilat, joissa on tilaa jopa 1 250 henkilölle.

Yhteystiedot

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Ruotsi

About Clarion Hotel Sea U

Hotellihuoneiden määrä

250 hotellihuonetta, 500 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

35 km Ängelholm–Helsingborgin-lentokentälle
30 minuuttia autolla tai taksilla

96 km Kööpenhaminan lentokentälle
noin 60 minuuttia junalla

Etäisyys paikallisliikenteestä

450 m Helsingborgin keskusrautatieasemalle
5 minuutin kävely

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.