Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Avalon Hotel Göteborg ,  Ruotsi

Avalon Hotel

Göteborg,  Ruotsi

Göteborgin sydämessä sijaitsee Avalon Hotel, inspiraation ja designin keidas. Keskeinen sijaintimme auttaa kaupungin ostoskatuihin, kulttuuriin, ihmisvilinään, viihteeseen ja yöelämään tutustumisessa.

Avalon Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Avalon Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Avalon Hotel on feng shui-sertifioitu designhotelli Göteborgin sydämessä. Arkkitehtuurin, värien, muotojen ja valojen avulla luodaan ainutlaatuinen tunnelma ravintolassa, hotellihuoneissa sekä muissa tiloissa. Täällä voit noudattaa rutiineitasi tai rikkoa ne.

Konsepti

Avalon Hotellia rakennettaessa inspiraatiota on haettu suurkaupungeista, kuten Los Angelesista, Milanosta, New Yorkista, Madridista ja Pariisista. Olemme feng shui-sertifioitu hotelli, jonka arkkitehtuuri luo tunnelmaa yhtä paljon kuin keskeinen sijainti kaupungissa. Täällä sisustus, valot, tuoksut ja äänet ovat yhtä tärkeitä kuin loistava palvelu sekä hyvä ruoka ja juoma. Samalla hotellin 101 huonetta ja 202 vuodetta ovat osa kokemusta. Haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen.

Avalon Ravintola & baari

Avalon Restaurang & Bar tarjoaa sesongin mukaisia, korkealaatuisia ja kansainvälisiä ruokia, jotka sopivat hyvin yhteen huolella valittujen viinien kanssa, joita tarjoillaan niin pulloittain kuin laseittainkin. Olemme vuosien ajan saaneet maininnan White Guidessa, yhtenä Ruotsin parhaista baareista – tämä on hyvien baarimikkojemme ansiota, sillä he eivät pelkää leikkiä ja kokeilla uusia, jännittäviä makuja. Ulkoilmabaarimme Avalon Outside on auki kesällä ja siellä käy jännittävä sekoitus vieraitamme. Maisteluista kiinnostuneita sekä pieniä ryhmiä suosittelemme varaamaan vierailun viinihuoneessamme.

Kattoterassi ja uima-allas

Kesäkaudella (toukokuu-syyskuu) sinulla on hotellivieraanamme vapaa pääsy kattoterassillemme, jossa on uima-allas käytettävissä klo 12.00–18.00 (huom! terassi saattaa joskus olla varattu yksityistilaisuutta varten). Terassilla on pyyhkeitä, aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoja. Aamutakit ja tohvelit löytyvät huoneesta, tuo uima-asu mukanasi. Uima-altaan lämpötila on noin 24 astetta, se on mosaiikkipintainen ja siinä on 24 karaatin kullasta valmistettu reunus, joka tuo onnea ja menestystä feng shuin mukaan. Osa uima-altaasta leijuu ilmassa ja se näkyy Kungsportsplatsenilta. Juhannuksesta elokuun loppuun uima-altaalla on henkilökuntaa, jolloin voit itse soittaa ja tilata juomia alatason baarista ja tuomme ne ylös sinulle.

Huoneet

Huoneemme on tietystikin suunniteltu hotellin filosofian mukaan. Huonekategoriasta huolimatta sisustus on persoonallinen, arkkitehtuuri toimiva ja vuodevaatteet Egyptin puuvillaa. 24:ssä huoneessa on open bath ja kolmessa oma mini-kuntosali. Seitsemännestä kerroksesta ylöspäin taivas kuuluu huoneen hintaan. 

Kokous

Avalon Hotel rakastaa rennoissa tunnelmissa käytyjä kokouksia. Jos olet samaa mieltä, voimme suositella sinulle yhtä kahdesta kokoushuoneestamme tai miksipä ei vaikka molempia? Voit jakaa huoneet tai yhdistää ne – niihin mahtuu yhteensä 40 henkeä. Mikäli haluat ylellisen kokouksen, voit varata Penthouse-sviittimme. Jos tapaatte klo 18.00 jälkeen, saatte kaupan päälle kattoterassin uima-altaineen. Lue lisää tapahtuma- ja kokousmahdollisuuksistamme täältä.

Tervetuloa Göteborgiin ja Avalon Hoteliin!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 317 51 02 00
  • Faksi: +46 317 51 02 08
  • Sähköposti: info@avalonhotel.se
  • Yritystunnus: 556673-2698
  • Kungstorget 9 41117 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi tai raitiovaunu

Matkusta Kungsportsplatsenille. Kävele 50 metriä hotellille.

Landvetterin lentokentältä

Lentokenttäbussi Kungsportsplatsenille. Kävele 50 metriä hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, puhelin +46 31 65 00 00.

Tietoja hotellista Avalon Hotel

Hotellihuoneiden määrä

101 huonetta – 202 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – suuremmassa on tilaa 25 hengelle

Etäisyys lentokentältä

Landvetterin lentokenttä: 27 km, noin 26 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussi ja raitiovaunu, Kungsportsplatsen, 50 metriä
Lentokenttäbussit, Kungsportsplatsen, 50 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.