Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post Göteborgin keskustassa ei ole mikä tahansa hotelli. Historiallisesta postitalosta Göteborgin rautatieaseman tuntumassa on muotoutunut designhotelli. Täällä voit nauttia spasta, Rooftop Poolista, ravintoloista, baareista ja kokouksista.

Clarion Hotel® Post 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Post

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Astu ajattoman eleganssin maailmaan. Clarion Hotel Postissa voit kokea ihanan vierailun Göteborgin sydämessä, aivan Keskusrautatieaseman (Centralstationen) vieressä. Kaunis, vanha keskuspostitalo on muuttunut moderniksi keitaaksi, joka on täynnä palkittuja ravintoloita, musiikkia, taidetta, drinkkejä ja viinejä, ja täältä löytyy myös erittäin laadukkaita hyvinvointipalveluita. Ylläty tarjontamme laajuudesta. Uskomme, että tulet viihtymään täällä.

Palvelua henkilökohtaisella otteella
Täällä sinusta huolehtivat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat ammattilaiset, jotka tarjoavat upean palvelun ohella myös henkilökohtaisuutta. Uteliaisuus, ylpeys ja halu tehdä vierailustasi erityinen kokemus varmistavat, että Clarion Hotel Post voi tarjota unohtumattoman kokonaiskokemuksen kaikille aisteille.

Areena tapaamisia, viihdettä ja elämyksiä varten
Clarion Hotel Post ei ole vain hotelli, vaan myös kaiken tyyppisten tapaamisten, tapahtumien, musiikin, pop-up-tapahtumien, taiteen ja designin areena. Sinun kannattaa ottaa selville, mitä hotellissamme tapahtuu sinä aikana, kun olet tulossa vierailulle. Tapahtumakalenteri on ympäri vuoden täynnä jännittäviä ruokatapahtumia, juhlia, esityksiä, DJ-esiinymisisä, juomanmaistiaisia, messuja, näyttelyitä ja paljon muuta – mieltymyksistäsi riippumatta löydät täältä jotakin sinulle sopivaa. 

Hienostuneiden makujen maailma
Hotellin seinien sisäpuolelta löytyy joitakin Göteborgin merkittävimmistä kulinaarisista helmistä. VRÅssa japanilainen keittiö kohtaa Ruotsin länsirannikon tähtikokki Sofia B. Olssonin johdolla. Ravintola Nordassa on puolestaan tarjolla ruokainspiraatiota Manhattanilta, ja sieltä löytyy myös Ruotsin kattavin valikoima oregonilaisia viinejä. Postbarenissa kokeneet baarimestarimme sekoittavat kansainvälisiä cocktaileja. Mikset kokeilisi drinkkiä, josta et ole kuullutkaan koskaan aiemmin?

Konditorian palkitut leivonnaiset
Palkittu tiimimme valmistaa omassa konditoriassamme päivittäin kauniita Ieivonnaisia. Konditorian makuiloa tuottavia luomuksia päätyy tarjolle hotellin jokaiseen paikkaan – kokousosaston kahvihetkestä aina ravintoloidemme jälkiruokamenulle asti.

Kattoallas 13. kerroksessa
Voit pulahtaa virkistävälle uinnille lämmitettyyn Rooftop Pool -altaaseemme ympäri vuoden. Kesällä myös baari on avoinna – rentoudu aurinkotuolissa ja nauti lasillisesta katsellen samalla Drottningtorgetilla liikkuvaa väkeä. Varaa vierailusi etukäteen, niin saat varmasti paikan. Lue lisää ajoista ja hinnoista täältä.

Koe Skönhetsfabriken
Skönhetsfabrikenissa voit hemmotella itseäsi ihonhoidolla, hiusten muotoilulla ja hieronnalla. Nauti The Treat -elämyksestä lämpimine lähteineen, kuiva- ja höyrysaunoineen ja piristävine jääsuihkuineen. Myös hotellin kuntosali ja siellä toimiva henkilökohtainen valmentaja löytyvät Skönhetsfabrikenista. Hotellivieraana pääset maksutta kuntosalille kaikkina päivinä, ympäri vuorokauden.

Keskellä Ruotsin viihtyisintä kaupunkia
Clarion Hotel Post on erinomainen lähtökohta nähtävyyksiin tutustumista, ostoksilla käyntiä ja huvittelumahdollisuuksia ajatellen. Täällä voit yöpyä Keskusrautatieaseman (Centralstationen) ja puutarhayhdistyksen (Trädgårdsföreningen) naapurissa – todellinen nappivalinta halutessasi tutustua kaikkeen, mitä Göteborgilla on tarjottavanaan. Sisäänkäynnin ulkopuolelta löytyy rautiovaunuja, busseja, vuokrapyöriä, takseja ja sähköpotkulautoja, joiden avulla useimmat kaupungin nähtävyyksistä ovat tavoitettavissa korkeintaan kymmenessä minuutissa.

Esteettömät huoneet
Clarion Hotel Postissa on tietenkin myös liikuntarajoitteisille sopivia huoneita. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. 

Tervetuloa Clarion Hotel Postin. Katso kaikki hotellimme Göteborgissa.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 31 61 90 00
  • Faksi: +46 31 61 90 99
  • Sähköposti: cl.post@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/raitiovaunu

Pysäkki Drottningtorget/
Göteborgin päärautatieasema.

Landvetteristä

Lentokenttäbussi Göteborgin päärautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Göteborg, Taxi 020 sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Post

Hotellihuoneiden määrä

540 kpl

Kokoustilojen määrä

21 kpl - tilaa 1000 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Landvetter: 27 km, noin 20 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussi- ja raitiovaunupysäkki: 25-50 metriä
Hotelli sijaitsee aivan Göteborgin päärautatieaseman tuntumassa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.