Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post Göteborgin keskustassa ei ole mikä tahansa hotelli. Historiallisesta postitalosta Göteborgin rautatieaseman tuntumassa on muotoutunut designhotelli. Täällä voit nauttia spasta, Rooftop Poolista, ravintoloista, baareista ja kokouksista.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Post

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Moderni design-hotelli Clarion Hotel Post sijaitsee Göteborgin keskustassa, vanhassa postitalossa. Se on täydellinen valinta niin kokouksiin, kongresseihin kuin kaupunkiviikonloppuunkin. Nauti palkituista ravintoloista, suosituista baareista, spasta ja kattouima-altaasta. Grand Travel Award 2019 myönnettiin Clarion Hotel Postille Ruotsin parhaana yksittäisenä hotellina.
Junalla matkustaminen palkitaan

Pyrimme kaikin tavoin välittämään ympäristöstä ja palkitsemme siksi kaikki aikuiset, jotka saapuvat hotellillemme junalla. Näytä junalippusi vastaanotossa kirjautuessasi sisään, niin saat 100 SEK:n arvoisen etukupongin, jonka voit käyttää hotellissa.

Ravintolat ja baarit

Norda on yhden maailman menestyneimmän kokin, göteborgilaisen Marcus Samuelssonin, luotsaama ruoka- ja juomakonsepti. Ravintolamme menu yhdistää Ruotsin länsirannikon ja Yhdysvaltojen itärannikon maut täydelliseksi makuelämykseksi. VRÅ-ravintolassamme pääosaa näyttelevät herkulliset sushi-annokset, ruotsalaiseen tyyliin. Lue lisää kahdesta baaristamme sekä kahdesta ravintolastamme.

Rooftop Pool & Terrace

Kolmannessatoista kerroksessa odottaa Clarion Hotel Postin Rooftop Pool & Terrace. Täällä voit pulahtaa ulkouima-altaaseen, joka on lämmitetty noin 30-asteiseksi vuoden ympäri. Terrassillamme voi nauttia myös Göteborgin parhaista näkymistä, jotka aukeavat lähes 360 asteen laajuudelta koko kaupungin yli.

Relax ja kuntosali

Vastaanotosta hieman vasempaan löydät Skönhetsfabrikenin, todellisen hyvinvoinnin keitaan. Täällä on kuntosali ja rentoutumisosasto, useita hoitohuoneita hierontoja ja kauneushoitoja varten – kaikki, mitä tarvitset hemmotellaksesi itseäsi ja ladataksesi akkuja. Skönhetsfabriken tarjoaa tavallisesta poikkeavan hoitoelämyksen laajan valikoimansa, ylellisten tilojensa ja taitavan henkilökuntansa ansiosta. Nauti heidän behandlingar yhdessä jonkun mieluisan henkilön kanssa, treenaa kovemmin yhdessä PT:n kanssa tai hoida hiuksesi kuntoon taitavien hiusmuotoilijoiden. Lue lisää Ruotsin ensimmäisestä Skönhetsfabrik-palvelusta täältä.

Aktiviteetteja Göteborgissa

Göteborg tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulje pitkin Avenyn-katua, shoppaile Nordstan- ja Femman-kauppakeskuksissa sekä koe kulttuurielämys Göteborgin oopperassa tai kaupungin omassa Way Out West -menestysfestivaalissa. Clarion Hotel Post on tyylikäs, moderni valinta yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa, lähellä kaikkea.

Postitalo

Hotellimme on jaettu kahteen osaan: uuteen, moderniin osaan sekä historialliseen postitaloon, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Hotellimme kokonaan kristallinen vastaanottotiski korostaa kauniisti historiallisia sisustusdetaljeja, ja tummat, lämpimät värit antavat upean kontrastin moderneille kalusteille luoden yhdessä kauniin tyylitellyn miljöön. Hotellimme charmikas arkkitehtuuri luo osaltaan täydelliset puitteet uudenlaiselle, inspiroivalle ja mieleenpainuvalle kohtaamispaikalle Göteborgissa.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on useita esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille, pyörätuolilla liikkuville sekä näkö- ja kuulorajoitteisille vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme sekä muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Tervetuloa Clarion Hotel Postiin – esittelyikkunaan, kohtaamispaikkaan, jossa kaikki löytyy saman katon alta! Lue lisää Göteborgista täältä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 31 61 90 00
  • Faksi: +46 31 61 90 99
  • Sähköposti: cl.post@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/raitiovaunu

Pysäkki Drottningtorget/
Göteborgin päärautatieasema.

Landvetteristä

Lentokenttäbussi Göteborgin päärautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Göteborg, Taxi 020 sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Post

Hotellihuoneiden määrä

540 kpl

Kokoustilojen määrä

21 kpl - tilaa 1000 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Landvetter: 27 km, noin 20 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussi- ja raitiovaunupysäkki: 25-50 metriä
Hotelli sijaitsee aivan Göteborgin päärautatieaseman tuntumassa.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.