Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Ruotsi

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Ruotsi

Yasuragi on rauhallinen keidas, jossa voit nauttia japanilaisista kylvyistä, aktiviteeteista, hoidoista, neljästä ainutlaatuisesta ravintolasta. Kokonaiselämys, joka saanut inspiraatiota Japanin parhaista puolista.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Yasuragi

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Yasuragi on tavallista parempi kylpylähotelli. Täällä voit nauttia kylpemisestä japanilaisissa lähteissä – sisällä ja ulkona – ihanista hoidoista, rentouttavista aktiviteeteista ja hyvästä ruoasta harmonisessa miljöössä. Kaikessa on haettu inspiraatiota Japanista.

Yasuragi-konsepti

Japaniksi "Yasuragi" tarkoittaa sisäistä rauhaa ja harmoniaa ja se onkin Yasuragin konseptin idea. Tuhansien vuosien ajan kylpylärituaalit ovat olleet Japanissa tärkeä osa kehollista ja sielullista hyvinvointia, ja rituaaleissa rauhoitetaan ajatukset ja kootaan mieli. Japanilaisen yksinkertaisuuden innostamina olemme luoneet paikan, jossa sinä vieraanamme pääset rauhoittumaan ja lähtemään kotiin uusin voimin.

Spa-paketit, yöpyminen ja palkintopisteiden käyttäminen

Kylpyläpakettivaraukset ja yöpymiset Yasuragissa varataan osoitteessa yasuragi.se/en/. Palkintoyön hotellissa voit varata suoraan sähköpostitse. Palkintoyö käsittää yhden huoneen kahdelle henkilölle ja sisältää aamiaisen. Jos haluat käydä japanilaisessa kylpylässä tai syödä päivällisen, tämä onnistuu lisämaksua vastaan. Voit käyttää maksutapana palkintopisteitä. Voit lukea kaikki jäsenehtomme täältä.

Hotellihuoneet

Kaikki Yasuragin huoneet ovat eri tavoin inspiroituneet japanilaisesta estetiikasta. Toiset ovat enemmän japanilaisia kuin toiset. Suurimmassa Ryokan Hanare-sviitissä on oma japanilainen kylpymahdollisuus lämpimine lähteineen, sauna sekä suuri terassi. Ulkopuolella on poreamme ja näköalat Tukholman saaristoon. Vuonna 2012 rakennettiin 27 uutta hotellihuonetta, jotka arkkitehtitoimisto White Arkitekter suunnitteli.

Japanilainen kylpylä

Japanilaisessa kylpylässä voit tehdä perinteisen japanilaisen puhdistautumisen ja täältä löydät mm. kuumat lähteet, peseytymistilan, höyrysaunan, saunan sekä rennon tunnelman tarjoavan loungen. Kylpylän yhteydessä on rentoutumistila, jossa tarjoilemme teetä ja hedelmiä.

Sisäänpääsy kylpylään

Yöpyvänä vieraana voit varata kylpyläpaketin huonevarauksen yhteydessä ja silloin saat pääsyn japanilaiseen kylpylään sekä aktiviteetteihimme. Meillä on myös erilaisia päiväpaketteja sinulle, joka et asu hotellissa.

Yukatan – sinun vaatetuksesi meillä

Kuten Japanissa, saat käyttöösi yukatan-puuvillatakin, kun tulet meille. Käytät sitä koko vierailusi ajan. Sinun ei siis tarvitse miettiä, mitä puet päällesi Yasuragissa. Yukatan on tummansininen ja sinä on valkoisia japanilaisia merkkejä; fuku, joka tarkoittaa ”onnea ja tuuria”, ja kotobuki, joka tarkoittaa ”todellista iloa”. Yukatanin voit pitää muistona vierailustasi Yasuragissa.

Hoidot

Kylpylästämme voit varata hoidon vierailusi täydennykseksi. Meillä on kaikille sopivia hoitoja – aina japanilaisesta hieronnasta ja Shiatsusta kasvohoitoihin. Hoidot kannattaa varata huonevarauksen yhteydessä.

Aktiviteetit

Meillä on joka päivä aktiviteetteja täynnä oleva päiväaikataulu, josta löydät muun muassa meditointia ja joogaa. Suurin osa aktiviteeteista sisältyy varattuun vierailuusi ja sinun ei tarvitse ilmoittautua niihin erikseen.

Ruoja ja juoma

Ruokaa kaikille aisteille. Tarjoamme kaiken kaikkiaan neljä ravintolaa ja yhden sakebaarin, jossa on Ruotsin suurin sakevalikoima.

Kokousosasto

Yasuragissa pidetyssä kokouksessa kokonaisuus, ihminen ja miljöö ovat keskiössä. Autamme sinua löytämään oikean vaihtoehdon. Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksista täältä.

Japanilainen puutarha

Koe täydellinen yhdistelmä ruotsalaista saaristoa ja japanilaista puutarhaperinnettä. Ulkoiluun ja rauhoittumiseen sopiva puutarha ulottuu aina vedenrajaan asti. Tee rauhallinen kävely tai istu penkille hengittämään.

Ikäraja

Yasuragissa on 16 vuoden ikäraja koko hotellin alueella. Kesällä kaikenikäiset ovat tervetulleita Yasuragi Kidsiin.

Hotelli sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Tukholman päärautatieasemalta. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 747 61 00
  • Sähköposti: info@yasuragi.se
  • Yritystunnus: 556707-8596
  • Hamndalsvägen 8 13281 Saltsjö-Boo , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Slussenilta Orminge Centrumiin. Vaihda siellä bussiin 417 (Hasseludden) ja jää pois pysäkillä Hamndalsvägen. 
Matka-aika noin 35 min.

Arlandan lentokentältä

Arlanda Express tai Flygbuss Tukholman päärautatieasemalle. Vaihda metroon Slussenille ja jatka siitä bussilla.

Vene

Kesäaikaan voit matkustaa Waxholmsbåtenilla Hasseluddenin laiturille. Laiva lähtee Strömkajenilta monta kertaa päivässä. Matka-aika noin 30 min.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm,
puhelin +46 8 15 00 00.

Tietoja Yasuragista

Hotellihuoneiden määrä

191 huonetta – 416 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – tilaa jopa 400 osallistujalle

Etäisyys lentokentiltä

Arlanda: 60 km, noin 1 tunti
Bromma: 25 km, noin 45 min


Etäisyys bussipysäkille

Hamndalsvägen: noin 7 minuutin kävely.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.