Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Göteborgissa

Tervetuloa Ruotsin länsirannikolle ja Göteborgiin. Valittavana on konferenssihotelli erinomaisilla kulkuyhteyksillä keskustaan, boutique-hotelli aivan kaupungin keskustassa, tai edullinen hotelli, joka on lähellä kaikkea.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Göteborgissa on helppo matkustaa, joten kaikkiin nähtävyyksiin pääsee kätevästi hotelleistamme. Ota raitiovaunu tai bussi hotellilta huolettomaan Majornaan tai Hagaan, ja nauti katuelämästä. Kävele hotellilta Avenynille, shoppaille Nordstanissa tai tanssi koko yö klubilla Andra Långatanin läheisyydessä. Vieraile Göteborgin taidemuseossa, uudella Ullevi Stadionilla tai Slotsskogenissa, missä musiikkifestivaali Way Out West järjestetään joka elokuu. Käy Masthuggsin kirkossa ja nauti uskomattomasta näkymästä kaupungin ylle. Älä unohda käydä huvipuistossa tai Feskekörkanin kalamarkkinoilla, joissa Göteborgin satamaelämä on käsin kosketeltavissa. Jos rakastat kalaa ja kalaruokia, olet oikeassa paikassa. Monet Göteborgin kalaravintoloista ovat kävelymatkan päässä hotelleistamme. Muutama hotellimme on vain parin askeleen päässä keskusasemalta, muille hotelleille on yksinkertaista matkustaa bussilla, taksilla tai raitiovaunulla. Jos olet vain läpikulkumatkalla, hotellimme merenrantakaupunki Stenungssundissa tai tekstiilikaupunki Boråsissa ovat vain muutaman kymmenen kilometrin päässä.

Lue vähemmän
21 hotellia alueella: Göteborg

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.