Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tervetuloa nauttimaan kylpylähotelleissamme

Kaupunkivierailu yhdistettynä kylpylälomaan? Rentouttava irtiotto virkistävälle altaalle hieronnan ja spa-hoidon kera? Kotimaan sisällä vai vaikka Tukholmassa? Sinä päätät – tutustu vaihtoehtoihimme ja tule rentoutumaan!

Yhdistä kaupunkiviikonloppu rentouttavaan kylpylälomaan

Yhdistä viikonloppu TukholmassaGöteborgissa tai Helsingissä mukavaan pulahdukseen Clarion Hotel SigninClarion Hotel Postin tai Clarion Hotel Helsingin kattouima-altaissa. Kööpenhaminassa sinulla on taas mahdollisuus päästä kokemaan Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotellin lämmitetty suolavesiallas. 

Suosittuja kylpylähotelleja Ruotsissa ja Norjassa

Yasuragi, rauhallinen keidas Tukholman ulkopuolella, tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, johon sisältyy japanilaisesta kylpylästä, spa-hoidoista ja uniikista japanilaishenkisestä ruoasta nauttiminen. Son Spa – yksi Norjan suurimmista kylpylähotelleista – sijaitsee vain 40 minuutin päässä Ruotsin rajalta. Sunnen ja  Stenungsundin Selma Spa+ ja Stenungsbaden Yacht Club tarjoavat tehokkaan treenin ja rentouttavia kylpyläelämyksiä ja monipuolisia spa-hoitoja. Jos haluat tutustua Ruotsin länsirannikkoon, suosittelemme edellä mainitun Stenungsbadenin lisäksi myös Strömstad Spa & Resort -kylpyläparatiisia.

Laskettelua, vaellusta ja kylpylöitä

Etsitkö kylpylähotellia tuntureiden ja parhaiden laskettelurinteiden läheisyydestä? Ruotsin Åresta löytyy Copperhill Mountain Lodge. Norjassa voit puolestaan tutustua pidetyn Norefjell Ski & Span ja Oppdalissa sijaitsevan Quality Hotel Skiferin tarjontaan.

Varaa kylpyläviikonloppu

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki hotellit, joista löytyy kylpylä ja jotka tarjoavat erilaisia spa-hoitoja. Olet sitten etsimässä suurempaa spa-kokonaisuutta usealla erikokoisella uima-altaalla varustettuna tai pienempää ja intiimimpää kylpyläkokemusta, mieltä löydät kattavan valikoiman aina keskeisillä ja ihastuttavilla sijanneilla. Varaa seuraava kylpylälomasi jo tänään!

Lue lisää kylpylähotelleistamme ja kylpylöistämme

7 upeaa kylpyläelämystä Pohjoismaissa! (ruotsiksi)

10 parasta kylpylähotelliamme Pohjoismaissa (ruotsiksi)

Lue lisää uniikista japanilaisesta kylpyläelämyksestä – Yasuragi.

Lue vähemmän
22 hotellia alueella: SPA

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.