Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Lämpimästi tervetuloa Clarion Hotel Sundsvalliin! Upea hotelli, jossa on kattobaari, ravintola, spa, kuntosali ja suuri kokouskapasiteetti.

Kurkista sisään hotelliin 360 asteen panoraamakuviemme avulla.

Sundsvallin uusi kohtaamispaikka

Taianomainen kattoterassi, ravintola, kansainvälinen spa kattouima-altaineen, sykkivä Living Room ja joustavat kokoustilat  Clarion Hotel Sundsvall lupaa olla paljon muutakin kuin vain hotelli. Siitä tulee kohtaamispaikka kaikille riippumatta siitä, oletko aikonut yöpyä hotellissa, syödä maukkaan aterian, vierailla spassa, nauttia muutaman lasillisen ystävien kesken tai toimia suuren tilaisuuden isäntänä tai emäntänä!

Clarion Living Room  Sundsvallin olohuone

Designatussa Living Roomissamme voit juoda kupillisen höyryävän kuumaa kahvia, inspiroitua kaikista ohikulkevista ihmisistä, nauttia hyvästä gastronomiasta ja ravintolamme ja baariemme ihanista juomista  osallistuen luonnollisesti samalla hotellin näytelmään.

Tarjoilemme päivän lounaan Living Roomissa joka arkipäivä klo 11.30 - 13.30. Viikon lounasmenu julkaistaan joka maanantai Instagram-tilillämme. Suurempien lounasseurueiden osalta pyydämme varaamaan pöydät etukäteen, jotta voimme varmistaa, että teille on tilaa ravintolassa toivomananne ajankohtana. Varaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Manhattan kohtaa Medelpadin ainutlaatuinen ravintola ja kattobaari

Kuusi kerrosta korkean hotellin viidennestä kerroksesta löydät ravintolan, skybarin ja ainutlaatuisen kattoterassin, josta avautuu taianomainen panoraamanäköala kaupungin ylle. Eikä kukaan muu kuin Marcus Samuelsson, kansainvälisesti tunnettu tähtikokki, toteuta siellä ravintolakonseptin Kitchen & Table, jossa kansainvälisen Manhattanin maut yhdistyvät uniikisti paikallisiin raaka-aineisiin. Ehdottomasti kokemisen arvoinen ravintola niin hotellivieraille kuin Sundsvallin asukkaille ja ohikulkijoille.

Elements Spa Sundsvall  Roof Top SPA hotellin katolla! 

Hotellin ylimmästä kerroksesta löydät Elements Spa Sundsvallin, huippumodernin SPAn, joka herättää kaikki aistisi päästäksesi oikeaan tunnelmaan. Täältä löydät laajan valikoiman hoitoja nin kasvoille kuin keholle, lämmitetyn kattouima-altaan upeine näkymineen Sundsvallin yli sekä höyry- ja kuivasaunan. Viikonloppuisin saamme pulssin nousemaan katolla olevalla pool clubilla. Eri päivät, eri ajat, eri kokoonpanot mutta joka kerralla luvassa on upea elämys. Valitse päivän mielialasi ja varaa vierailusi sen perusteella.

Varaa hoito ja spa-sisäänpääsy Elements Spa Sundsvalliin. 
Varaa spa-paketti sisältäen yöpymisen, spa-sisäänpääsyn, spa-lahjan ja hotelliaamiaisen. 

Ainutlaatuinen design, joka on saanut vaikutteita Sundsvallista, New Yorkista ja Tokiosta

Sundsvallissa vuonna 1888 riehuneen suuren tulipalon seurauksena kaupungista jäi jäljelle pelkät rauniot. Kyseessä on Ruotsin historian suurin tulipalo, minkä seurauksena Sundsvallin keskusta piti rakentaa kokonaan uudestaan  tällä kertaa kivestä. Tämän vuoksi Sundsvallin keskusta tunnetaankin "kivikaupunkina". Tämä historiallinen tapahtuma ja maakunnan virallinen kivi, alnöiitti, toimivat innoituksena myös hotellin ulkopuolisen suunnittelun osalta. Hotellin sisustus puolestaan on saanut vaikutteita globaaleista kaupungeista, kuten New Yorkista ja Tokiosta. Paikallisten ja kansainvälisten elementtien kohtaaminen luo voimakkaan ilmapiirin, joka on koettava itse!

Contact

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Ruotsi

Tietoja Clarion Hotel Sundsvallista

Hotellihuoneiden määrä

270 huonetta

Kokoustilojen määrä

9 kokoustilaa ja 1 bankettisali

Etäisyys Sundsvallin keskustasta

300 metriä

Etäisyys joukkoliikenteeseen

250 metriä Navetin bussiasemalle

Etäisyys lentoasemalle

23 km, noin 20 minuuttia autolla SundsvallTimrån lentoasemalle

Löydä hotellille

Joukkoliikenne

Junalla Sundsvall C -asemalle, bussilla pysäkille Navet.

Lentokentältä

23 km, noin 20 minuuttia autolla SundsvallTimrån lentoasemalta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Sundsvall +46 60 19 90 00

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.