Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel®

Kohtaamispaikka joka tilanteeseen ja tarkoitukseen. Clarion tarjoaa paljon muuta kuin vain huoneen yöpymistä varten – tule ja viihdy luonamme!

Tätä kaikkea on Clarion

Kohtaamispaikka joka tilanteeseen ja tarkoitukseen. Clarion tarjoaa paljon muuta kuin vain huoneen yöpymistä varten. Nauti iltapäiväkahveista Collection-hotelleissa, tutustu erilaisiin ruokakulttuureihin Fun Dining -konseptin parissa ja rentoudu pitkän päivän jälkeen hotellien Living Room -tiloissa. Rentoa yhdessäoloa, mittavia bisnesdiilejä ja kaikkea siltä väliltä – tätä on Clarion.

Työ- tai lomamatkalla Helsingissä?

Oletko suuntaamassa Helsinkiin kiireiselle työmatkalle tai pitkään konferenssipäivään? Clarion Hotel Helsinki tarjoaa modernin ja viihtyisän levähdyspaikan kiireisen päivän päätteeksi. Nauti lasillinen 16. kerroksen Skyroom-baarissa ja ihastele ainutlaatuisesta näkymästä Helsingin keskustan yllä. Vai onko suunnitelmissasi viettää unohtumaton staycation kaverin kanssa? Tule siinä tapauksessa pulahtamaan kattouima-altaalle ja lämmittelemään saunaosastolle Helsingin kattojen ylle. Hotellivierailun kruunaa tottakai mitä mahtavin aamupala, josta et taatusti poistu nälkäisenä. 

Clarionit helpottamassa matkaasi

Clarion Hotellit löydät aina keskeisiltä sijanneilta joko aivan lentokentän läheisyydeltä tai keskeltä keskustan sykettä missä päin Pohjoismaita olitkaan matkalla. Tutustu Clarion Hotel® Aviapolikseen matkatessasi Helsingin kautta eteenpäin tai kaivatessasi levähdyspaikkaa myöhäisen paluulennon päätteeksi. Tukholmassa olessasi, Clarion Hotel® Sign sijaitsee aivan Arlanda Express -lentokenttäjunan tai Flygbussarna-lentokenttäbussien läheisyydessä. Arlandan lentokentältä löydät myös Clarion Hotel® Arlanda Airportin, ensisijaisen hotellin keskeltä lentokenttää. Täydellinen valinta myös konferenssien ja kokousten pitämiseen!

Lue vähemmän
89 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.