Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa, ravintola NÒR Södermalm, kaksi baaria ja uusi olohuoneesi – Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Stockholm

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Södermalmin paras sijainti

Keskeisellä paikalla Södermalmilla sijaitseva hotellimme on täydellinen lähtökohta halutessasi kokea kaupungin sykkeen ja olla samanaikaisesti lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee vain minuutin päässä Skanstullin metroasemalta, ja sieltä on neljän pysäkin mittainen matka Tukholman keskusrautatieasemalle (Centralstation).

Kulman takaa löydät kauniin Eriksdalslundenin ja Årstavikenin, jotka sopivat täydellisesti kävelyretkille ja lenkkeilemiseen. Lähistöltä löytyy kauppoja, trendikkäitä ravintoloita, viinibaareja, paikallisia panimoita, viihtyisiä kahviloita ja taidegallerioita. Voit lähteä kierrokselle hotelliin jo ennen kuin vierailet luonamme  katso täältä! 

Elements Spa

Löydät hotellistamme Elements Span – modernin kylpylän, jossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja. Täällä voit nauttia olostasi uima-altaassa (niin sisä- kuin ulkotiloissa) silmäillen samalla avautuvaa näköalaa tai rentoutua tavallisen tai höyrysaunan lämmössä. Tervetuloa Elements Spahan.

Ravintolat

Nauti NÒR Södermalm -ravintolassamme menusta, joka on täynnä pohjoismaisuutta henkiviä annoksia. Keittiö kunnioittaa pohjoismaista ruoanlaittotaitoa yhdistellen sitä moderneihin ja jännittäviin keskieurooppalaisiin vaikutteisiin. Lämpimien kesäkuukausien aikana voit rentoutua maistuvien ruoan ja juoman parissa terassillamme, jonka löydät 2. kerroksesta. Lämpimästi tervetuloa!

Esteettömät huoneet

Meillä on esteettömiä huoneita, jotka helpottavat vierailuasi, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita tai käytät pyörätuolia. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja esteettömistä huoneistamme tai muista tiloistamme.

Clarion Hotel® Stockholm ja taide

Clarion Hotel® Stockholm on kuin taidegalleria. Anna meidän esitellä sinulle ainutlaatuinen kokoelmamme skandinaavista nykytaidetta. Nappaa ohjekirjamme mukaasi ja lähde taidekierrokselle hotellin eri kerroksiin ja tiloihin. Suurin osa taiteesta sijaitsee julkisissa tiloissamme, kuten aulassa, ravintolassa, juhlasalissa sekä kokoustiloissa. Joitakin taideaarteita löytyy myös hotellihuoneista. Clarion Hotel Stockholmin taiteen tarkoituksena on yllättää, ilahduttaa ja ihmetyttää – eikä jättää ketään kylmäksi! Jos olette ryhmä ihmisiä, taideyhdistys tai yritys, joka haluaa pitää taidenäyttelyn hotellilla, lähettäkää meille sähköpostia. 

Lämpimästi tervetuloa Clarion Hotel Stockholmiin – eläväiseen kohtauspaikkaan Södermalmilla.

Yhteystiedot

  • Ringvägen 98 10460 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Vihreä linja etelään pysäkille Skanstull.

Bussi

Bussi 3, 4, 57, 74 tai 164 pysäkille Skanstull.

Arlandasta

Arlanda Express tai lentokenttäbussi Tukholman päärautatieasemalle, josta voit vaihtaa metroon tai bussiin.

Autolla

Lähin pysäköintihalli on AimoPark osoitteessa Skansbrogatan 5. Huom! Tämä on ulkopuolisen toimijan hallinnoima pysäköintihalli. Pysäköinti onnistuu tilan niin salliessa (paikkoja ei voi varata etukäteen) ja maksu tapahtuu paikan päällä pysäköintihallissa. 

Taksi

Suosittelemme yrityksiä TAXI STOCKHOLM, Taksi 020 sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Stockholm

Hotellihuoneiden määrä

532 kpl – 1064 vuodetta

Kokoustilojen määrä

17 kpl – tilaa yli 1000 osallistujalle

Etäisyys lentokentiltä

Arlandan lentokenttä: 42 km, noin 45-60 min
Bromman lentokenttä: 14 km, noin 20-30 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Skanstull: 50 m
Metroasema Skanstull: 50 m
Tukholman päärautatieasema: 2 km, noin 10 min
Täältä lähtevät SJ:n junat,
Arlanda Express sekä lentokenttäbussit.

Palkinnot

2016

- "We Care Hotel of the Year" - Strawberry

2017

- "Luxury City Hotel of the Year" - Luxury Travel Guide

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.