Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista.

Selma Spa+ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Palkitussa Selma Spa -hotellissa on paljon tekemistä riippumatta siitä, haluatko levätä vai kokea joitakin aktiivisia päiviä.

Ympäristö

Selma Spa sijaitsee 1 km päässä Sunnen keskustasta ja hotellin lähellä on hienoja retkikohteita, kulttuurinähtävyyksiä sekä ostosmahdollisuuksia. Näiden sijaan voit tietystikin vain rentoutua ihanassa aamutakissa tai nauttia kylpylähoidoistamme.

Kylpylä

Selma Span sydämestä löydät kylpyläosastomme, johon kuuluvat uima-altaat, kuivasauna, höyrysauna sekä yrttisauna. Hoitovalikostamme löydät paljon erilaisia hoitoja koko keholle.

Treenaus ja aktiviteetit

Meillä on täysi treeniohjelma, johon kuuluu kaikkea mahdollista alkaen joogasta aina voimatreeniin ja spinningpyöräilyyn asti. Heti oven ulkopuolella on vaellusreittejä, hienoja lenkkipolkuja ja hiihtolatuja. Pyöräily on fantastista riippumatta siitä, pidätkö maantiepyöräilystä vai maastopyöräilystä. Kuten myös golf, johon sinulla mainio tilaisuus meillä asuessasi. Mikäli taas pidät laskettelusta, löydät Ski Sunne –hiihtokeskuksen 10 km päästä hotellista.

Makuelämykset

Meille Selma Spassa eivät sanat terveellinen ja herkullinen ole toistensa vastakohtia. Ruokamme sopii sinulle, joka elät aktiivista elämää ja nautit mielelläsi siitä kaikesta hyvästä, mitä elämä tarjoaa. Ravintolamme ruokalistalla on aina niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin.

Kokous

Selma Spa -hotellissa järjestämme aktiivisia kongresseja ja kokouksia  – joka on mielestämme paras yhdistelmä onnistuneen kokouksen aikaansaamiseksi.

Palautumishuone

Huone on tärkeä osa kylpylähotellia. Sinne voit vetäytyä kylpemistä, hoitoja, treeniä ja hyvää ruokaa sisältäneen päivän jälkeen. Olemme erittäin ylpeitä suurista ja valoisista huoneistamme. Lue lisää eri huonetyypeistämme tästä.

Lapset Selma Spa+ -kylpylässä

Kaikki ovat tervetulleita meille, mutta tarjontamme ei ole lapsiystävällinen. Tiettyinä viikkoina ja viikonloppuina meillä on kuitenkin kylpylässämme perhejaksoja, joihin sisältyy paljon myös nuoremmille vieraillemme sopivia aktiviteetteja. Tästä löydät lisätietoja perhejaksoistamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 565 166 00
  • Faksi: +46 565 166 20
  • Sähköposti: info@selmaspa.se
  • Yritystunnus: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna ja linja-auto

Sunnen asema

Tietoja hotellista Selma Spa+

Hotellihuoneiden määrä

184 huonetta - 430 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

15 kpl – suurimman kapasiteetti on 400 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Karlstad Airport: noin 45 minuuttia
Torsby lentokenttä: noin 30 minuuttia
Gardemoen lentokenttä, Oslo: noin 3 tuntia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sunnen Asema: 1,5 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.