Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn Göteborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Meillä asutte lähellä Göteborgin kaupungin sykettä, mutta kuitenkin rauhallisessa ympäristössä. Olemme persoonallinen hotelli, joka sopii niin työmatkailijoille kuin vapaa-ajan viettoonkin.

Sijainti

Hotelli sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, valtatie E6:n läheisyydessä, Tingstadsmotet-poistumisrampilla 77, 3 kilometriä Göteborgin keskustasta pohjoiseen. Meille pääsee helposti bussilla tai autolla jokaisesta ilmansuunnasta. Bussimatka Göteborgin keskustasta kestää noin 10 minuuttia. Taksilla matka maksaa noin 120-250 SEK. Soittakaa meille, niin autamme mielellämme teitä pääsemään perille.

Kokous

Meillä on yksitoista käytännöllisesti sisustettua kokoustilaa jopa 130 henkilölle. Luonamme voit järjestää erilaisia kokouksia: koko- tai puolipäiväkokouksia, usean päivän pituisia tai vain muutaman tunnin kestäviä tapaamisia. Tarjoamme kokouspaketteja, joihin sisältyy kaikki mahdollinen, ja räätälöimme tapaamisesi juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Popcornit, pehmytjäätelö ja hedelmät sisältyvät aina kaikkien kokouksien hintaan. Lue lisää kokouksista täältä >>

Urheiluseurat

Meidän jopa viisi henkeä majoittava, suuri hotellihuoneemme on käytännöllinen vaihtoehto silloin, kun koko joukkue on matkalla. Tarjoamme urheiluseuroille yöpymiset edulliseen hintaan ja räätälöimme ruokailuajat teidän toiveidenne mukaisesti.

Ravintola ja baari

Illalla olette tervetulleita alakerran The Social Bar & Bistroon. Tarjoilemme mielellämme teille hyvää ruokaa ja juomaa. Koska ravintolamme on erittäin suosittu ja koska haluamme aina tarjota teille parhaan mahdollisen ravintolakokemksen, suosittelemme teitä varaamaan pöydän etukäteen. Olette tervetulleita ottamaan yhteyttä vastaanottoomme, joka auttaa teitä mielellään varausten ja muiden kysymysten kanssa.

Huomaavaisuus ja henkilökohtainen palvelu

Teemme aina kaikkemme, jotta saisitte mukavan ja persoonallisen vierailukokemuksen. Otamme vieraamme aina vastaan huomaavaisuudella ja hymy huulillamme. Quality Hotel Winn, Göteborg toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi! Täältä voit lukea lisää Göteborgista.

Uudet hienot huoneet

Nyt voimme vihdoinkin tarjota vieraillemme kokonaisen kerroksen täynnä hiljattain remontoituja Standard twin-/perhuoneita. Varaa yksi Standard-huoneistamme, niin pääset nauttimaan uudesta, kunnostetusta huoneesta. Lämpimästi tervetuloa!

Kuntosali / kylpylä 

Teemme yhteistyötä tuoreen ja hiljattain kunnostetun kuntosalin kanssa, joka on noin 200 metrin päässä hotellista - mikä majoitukseen kuuluu myös kuntosalikorttilainoja - myös sen ympärillä on avoin lanta! Tervetuloa rentoutumisalueellemme, jossa on sisäuima-allas ja sauna! Jos olet unohtanut uimapuvut, voit ostaa ne vastaanotosta. Pääsy rentoutumiseen on ilmaista sinulle, joka asuu kanssamme. 

Nykyisten rajoitusten vuoksi ja rentoutumis- / uima-allasalueella rajoitettu määrä, korkeintaan 15 henkilöä, hyväksymme vain ennakkovaraetut vieraat. Varaa aika etukäteen vastaanotosta.

Yhteystiedot

  • Gamla Tingstadsgatan 10 42244 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Göteborgin päärautatieasemalle

Bussi

Bussit 18 ja 19 Brunnsparkenilta, B – hyppää pois kyydistä Balladgatanin pysäkillä

Göteborgin Landvetter-lentokentältä

Lentokenttäbussi Nils Ericsonplatsenille, siellä vaihto joko bussiin tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg: puh: +46 31 650 000.

Tietoja hotellista Quality Hotel Winn Göteborg

Hotellihuoneiden määrä

127 huonetta – 277 vuodetta

Kokoustilojen määrä

11 kpl – enimmäiskapasiteetti 130 henkilöä

Etäisyys lentoasemalta

Göteborgin Landvetter-lentoasema: 20 km, n. 20 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Göteborgin päärautatieasema: 4,6 km

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.