Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ on kuin elävä, värikäs muistikirja. Teemme kaikkemme, jotta vieraamme voivat kokea sen perheen, ystävien ja hyvien kollegoidensa kanssa upeiden elämysten ja hetkien parissa. Vieraat voivat saapua tänne valmiiseen pöytään.

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat

Kollegoiden väliset tapaamiset inspiroivat luomaan uusia, loistavia ideoita, ja suuri työkaverijoukko voi jakaa yhteisen vision. Kun ihmiset tapaavat toisiaan, tapahtuu taikoja, ja teemme töitä juuri tällaisten hetkien puolesta.

Kongressihotellissa ei leikitä – tai ehkä sittenkin!

Tarjoamme parhaat edellytykset onnistuneiden kokousten ja tapahtumien järjestämiseen tarjoamalla vieraidemme käyttöön pieniä, keskisuuria ja suuria tiloja. Elämykset, nauru ja ilo ovat meille tärkeitä asioita, ja siksi kaikki luonamme järjestettävät kokoukset sisältävät myös pehmytjäätelöä ja popcornia. Jos haluat hyvän tunnelman jatkuvan vielä senkin jälkeen, kun pitkä kokouspäivä on päättynyt, Q-zonestamme löytyy peleinä shuffleboard ja foosball, tai voitte rentoutua juomien äärellä.

Ravintola vai toinen olohuoneesi?

Työtä vai hauskanpitoa? Sinä päätät. Ravintolassamme on tilaa niin antoisille keskusteluille kuin ihanille hetkille sekä vanhojen ystävien että uusien tuttavuuksien kanssa. Vaikka nautimmekin omasta ajasta, olemme kuitenkin myös sosiaalisia olentoja ja rakastamme yhteenkuuluvuuden tunnetta. Juuri tämän tunteen voit kokea ravintoloissamme.

Aulakauppamme on auki ympäri vuorokauden

Oletko yökyöpeli tai aamuvirkku, joka kaipaa jotakin hyvää, tai oletko unohtanut pakata jotakin mukaasi? Siinä tapauksessa ratkaisu löytyy kenties aulakaupastamme, jonka valikoimaan voit tutustua mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

Perheiden hotelli

Quality Hotel™ -hotelleissa koko porukkanne voi tuntea olonsa kotoisaksi, myös perheenne koira! Check-inin yhteydessä lapset saavat pienen tervetuliaislahjan, ja kaikissa ravintoloissamme on lasten menu. Useissa hotelleissa voit myös tavata Lollon & Bernien kesän tai tiettyjen lomien aikana!

Hyvä tukikohta niin kaupunkimatkailijoille kuin vaeltajille

Löydät hotellejamme niin kaupunkien keskustoista kuin esikaupunkialueilta ja luonnonläheisemmistä kohteista. Sinä päätät reissusi tukikohdan. Oletko suuntaamassa lomalle saaristoon, vierailet perheenjäsenten luona pienemmässä kaupungissa, tai onko suuntanasi suurkaupunki? Quality Hotel™ löytyy kaikkialta, missä haluat yöpyä.

Quality Hotel™ on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliketjuista, johon kuuluu yli 60 hotellia Ruotsissa ja Norjassa. Kaikki hotellimme ovat ISO 14001 -sertifioituja. Kirjaudu sisään hyvillä mielin tietäen, että täällä voit nauttia eläväisistä ja värikkäistä hetkistä.

Lue vähemmän
62 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.