Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ tunnetaan eläväisestä ja värikkäästä luonteestaan. Haluamme vieraidemme kokevan elämyksiä luonamme tulivat he sitten perheen, ystävien tai kollegoiden seurassa. Meillä viihtyvät niin pienimmät kuin myös vanhemmatkin vieraat.

Konferenssit, kokoukset ja tapahtumat

Kollegoiden väliset tapaamiset inspiroivat luomaan uusia ja upeita ideoita, ja voivat johtaa mitä merkittävimpien merkkipaalujen saavuttamiseen.  Me haluamme olla mukana matkassasi ja tarjota tapaamisillesi parhaat puitteet. 

Kongressihotellissa ei leikitä – tai ehkä sittenkin!

Tarjoamme parhaat edellytykset onnistuneiden kokousten ja tapahtumien järjestämiseen tarjoamalla vieraidemme käyttöön pieniä, keskisuuria ja suuria tiloja. Elämykset, nauru ja ilo ovat meille tärkeitä asioita, ja siksi kaikki luonamme järjestettävät kokoukset sisältävät myös pehmistä ja popcornia. Nam! Jos haluat hyvän tunnelman jatkuvan vielä pitkän kokouspäivän jälkeen, Q-zonestamme löydät shuffleboard ja foosball, tai mikset rentoutuisi raikkaiden juomien äärellä.

Ravintola vai toinen olohuoneesi?

Työtä vai hauskanpitoa? Sinä päätät. Ravintolassamme on tilaa niin antoisille keskusteluille kuin ihanille hetkille sekä vanhojen ystävien että uusien tuttavuuksien kanssa. Vaikka nautimmekin omasta ajasta, olemme kuitenkin myös sosiaalisia olentoja ja rakastamme yhteenkuuluvuuden tunnetta. Juuri tämän tunteen voit kokea ravintoloissamme.

Aulakauppamme on auki ympäri vuorokauden

Oletko yökyöpeli tai aamuvirkku, joka kaipaa jotakin herkkua, joka unohtui pakata mukaasi? Siinä tapauksessa ratkaisu löytyy kenties aulakaupastamme, jonka valikoimaan voit tutustua mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

Perheiden hotelli

Quality Hotel™ -hotelleissa koko perhe voi tuntea olonsa kotoisaksi, myös koirat! Check-inin yhteydessä lapset saavat pienen tervetuliaislahjan, ja kaikissa ravintoloissamme on lapsille oma menu. Useissa hotelleissa voit myös tavata Lollon & Bernien kesän tai tiettyjen lomien aikana!

Hyvä tukikohta niin kaupunkimatkailijoille kuin vaeltajille

Löydät hotellejamme niin kaupunkien keskustoista kuin esikaupunkialueilta ja luonnonläheisemmistä kohteista. Sinä päätät reissusi tukikohdan. Oletko suuntaamassa lomalle saaristoon, vierailet perheenjäsenten luona pienemmässä kaupungissa, tai onko suuntanasi suurkaupunki? Quality Hotel™ löytyy kaikkialta, missä haluat yöpyä.

Quality Hotel™ on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliketjuista, johon kuuluu yli 60 hotellia Ruotsissa ja Norjassa. Kaikki hotellimme ovat ISO 14001 -sertifioituja. Kirjaudu sisään hyvillä mielin tietäen, että täällä voit nauttia eläväisistä ja värikkäistä hetkistä.

Lue vähemmän
64 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.