Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

Quality Hotel on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliketjuista ja sillä on yli 60 hotellia Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kaikki hotellit ovat myös ISO 14001 -sertifioituja. Kirjaudu sisään ja nauti hotellivierailustasi!

Konferensseja, kokouksia, tapaamisia ja tapahtumia

Me Quality Hotel -hotelleissa tarjoamme parhaat mahdolliset edellytykset onnistuneiden tapaamisten ja tapahtumien järjestämiseen. Suuret, keskisuuret ja pienet tilamme sopivat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Meillä pääset kaikissa tilaisuuksissa myös nauttimaan pehmiksestä ja popcornista – kyllä, kuulit oikein!

Herkullista ruokaa ja rento tunnelma – Seasons ja Brasserie X

Pitkät päivät vaativat tietenkin herkullisen lounaan Seasons-ravintolassa. Suosimme lähellä tuotettuja ja ekologisia raaka-aineita ja meille on tärkeää, että tuoreita raaka-aineita sisältävät ruoka-annoksemme eivät ole ainoastaan herkullisia, vaan myös ympäristöystävällisiä. Brasserie X -ravintolakonseptimme tarjoaa maukasta, alusta loppuun asti huolella valmistettua ruokaa rennossa tunnelmassa. Tule yksin tai porukalla – meillä viihdyt taatusti!

Avoinna kellon ympäri – Lounge24

Oletko yökukkuja tai aamuvirkku? Ei väliä, sillä olet tervetullut Lounge24-aulakauppaamme. Täältä löydät aina jotain syötävää ja juotavaa, kellon ympäri.

Viihdettä ja aktiviteetteja – hotelleja, joissa tapahtuu aina

Järjestä kokous, suuret juhlat tai kick-off luonamme! Kokemukset ovat meille yhtä tärkeitä kuin nauru ja muu viihde. Q-Zone on sosiaalinen kohtaamispaikka kaikille! Pelaa pöytäcurlingia, foozballia tai istahda alas ja nauti drinkistä, lautapelistä tai vaikkapa hyvästä kirjasta.

Lapsiystävälliset hotellit

Kesäisin kiinnitämme erityishuomion perheisiin ja kaikkein nuorimpiin vieraisiimme. Me kutsumme tätä konseptia nimellä Lasten kesä, sillä se tarjoaa useita erilaisia ja jännittäviä aktiviteetteja lapsiperheille. Ja mikä parasta – ilmaiset jätskit kaikille!

Keskeinen sijainti sekä kaupunkimatkailijalle että luonnossa liikkuvalle

Meillä on hotelleja niin kaupunkien ydinkeskustoissa, lähiöissä kuin luontoa lähellä olevissa matkakohteissakin. Voit siis itse valita oman suosikkisi mieltymyksesi mukaan. Haluatko lähteä vaeltamaan tuntureille, nauttia lomasta saariston syleilyssä, vierailla perheesi luona hieman pienemmässä kaupungissa tai viettää vauhdikkaan viikonloppuloman suurkaupungissa? Meiltä löydät juuri sinulle sopivan majoituspaikan!

Lue vähemmän
63 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.