Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kastrup Copenhagen Airport on nyt Clarion Hotel Copenhagen Airport. Lopputuloksena on ensiluokkainen Clarion Hotel, joka sijaitsee keskellä Kööpenhaminan lentoasemaa – paikassa, jossa taidetta, musiikkia ja maukasta ruokaa sisältävä kansainvälinen miljöö kohtaa muun maailman. 

Minkä arvoista sinun aikasi on?

Säästät runsaasti aikaa yöpymällä luonamme, sillä lentoaseman solmupiste, Terminal 3, sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme. Lyhyt kävelymatka tarkoittaa sitä, että pääset helposti ja nopeasti lennoille, jotka lähtevät Terminal 2:sta sekä halpalentoyhtiöiden CPH Go -terminaalista. Terminal 3:n yhteydessä sijaitsevan metron ansiosta sinulla on myös mahdollisuus helposti tutustua Kööpenhaminan tarjontaan. Eikä tule unohtaa saman terminaalin alla sijaitsevaa juna-asemaa, jossa Tanskan ja Ruotsin välillä kulkevat Öresundstågen-junat pysähtyvät.

Kokoustilat lentoasemalla

Jos haluat kokoustaa tiloissa, jotka todella ihastuttavat, The Hangar tiloillaan 2 150 vieraalle sopii sinulle. Tutustu siihen täällä.

The Hangarin ohella meillä on 33 valoisaa ja joustavasti muunneltavissa olevaa, erikokoista kokoustilaa, jotka ovat valmiina vastaanottamaan 4–500 kokousosallistujaa. Näistä kokoustiloista neljätoista (14) sijaitsee Terminal 3:n neljännessä kerroksessa. Lentokentän, E20-moottoritien ja metron ansiosta hotellille on helppo tulla ja tästä syystä hotelli sopii erinomaisesti niin nopeisiin tapaamisiin kuin usean päivän kongresseihinkin. Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksista täältä.

Pienimmät huoneemme ovat kaupungin suurimpia

Meillä on 383 tilavaa hotellihuonetta, modernilla skandinaavisella sisustuksella. Pienimmät huoneemme ovat kaupungin suurimpia – näissä 33 neliömetrin huoneissa on lisäksi lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Etsitpä sitten mukavaa huonetta itsellesi tai juhlavaa sviittiä tai huonetta koko perheelle, Clarion Hotel Copenhagen Airport tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaa majoitusta. Lue lisää hotellihuoneistamme täältä.

The Social Bar & Bistro

Menumme on suunniteltu tarjoamaan sinulle klassisia bistroruokia modernilla otteella. Etsitpä sitten kevyttä purtavaa tai runsasta ateriaa, meillä on jokaiselle jotakin.

Treeni ennen aamiaista

Kuntosalimme on avoinna ympäri vuorokauden, jos haluat mieluummin treenata ulkona, voit tutustua esimerkiksi hotellin lähistöllä sijaitseviin juoksureitteihin. Miltä kuulostaisi mukava kävely- tai juoksulenkki rantoja pitkin, kauniista Juutinraumasta nauttien? 

WeCare

WeCare on yhteisnimitys kestävyys- ja yhteiskuntavastuutyöllemme, jota toteutamme hotellina ja ja jossa meillä on kuusi eri avainaluetta. Lue avainalueistamme lisää täältä! Hotellimme rakennus on ISO 14001 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että haastamme itsemme jatkuvasti seuraamaan ja parantamaan toimintaamme ympäristön puolesta.

Lämpimästi tervetuloa Clarion Hotel Copenhagen Airportiin – Kööpenhaminan tärkeimpään kohtaamispaikkaan!

Yhteystiedot

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Tanska

Löydä hotellille

Metro

Ota metrolinja M2 Kööpenhaminan keskustasta pysäkille Lufthavnen Copenhagen Airport. Matka metrolla kestää noin 10-15 minuuttia. Pysäkillä pois hypättyäsi pääset kävellen katettuja alueita pitkin suoraan hotellin aulaan.

Lentokentältä

2 minuutin kävelymatka katettua kävelyreittiä pitkin suoraan Terminaali 3:sta hotellin aulaan.

Taksi

Kerro meille vastaanotossa, jos haluat, että tilaamme sinulle taksin.
Jos et ole hotellilla tai haluat tilata taksisi itse, suosittelemme yritystä Taxi 4x27, puh. +45 27 27 27 27.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Copenhagen Airport

Hotellihuoneiden määrä

383 huonetta

Kokouskapasiteetti

33 kokoustilaa – jopa 2150 henkilöä

Etäisyys Kööpenhaminan päärautatieasemalta

7,3 km – noin 20 minuuttia autolla

Etäisyys Kööpenhaminan lentoasemalta

2 minuutin kävelymatka Terminal 3:een

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.