Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

WeCare – Strawberryn yhteiskuntavastuu

Me jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu enemmän kuin se, mitä meiltä odotetaan – vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

WeCaressa on kyse siitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme samanaikaisesti ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta. Emme voi luoda kannattavuutta vaalimatta ihmisiä ja ympäristöä. Mutta tiedämme myös sen, ettemme voi vaalia ihmisiä ja ympäristöä ilman kannattavuutta.

Olemme kartoittaneet, kuinka hotellimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Liettuassa vaikuttavat ympäristöön sekä ympärillään olevaan yhteiskuntaan. Olemme kuunnelleet vieraitamme, toimittajiamme ja keskeisten yhteiskuntatoimintojen edustajia. Sen jälkeen olemme määrittäneet useita avainalueita, joihin kiinnitämme kestävyystyössämme erityistä huomiota.

 

 

 

Avainalueet ovat:

  • Monimuotoisuus työntekijöiden keskuudessa
  • Eettinen ja kestävä kaupankäynti toimitusketjuissamme
  • Paikallinen yhteiskuntavastuu naapurustossamme
  • Maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuu ihmiskaupan torjumiseksi
  • Ympäristö
  • Hyvä, terveellinen ja kestävä ruoka

 

Haluamme luoda mahdollisuuksia ihmisille toiminnassamme ja sen ulkopuolella. Haluamme harjoittaa liiketoimintaa pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa hieman paremmaksi kirjautuessaan ulos kuin kirjautuessaan sisään.

WeCare on osa identiteettiämme ja kulttuuriamme. Siitä olemme ylpeitä.

Lue vähemmän

6 ympäristökestävyyden painopistettä

Voidaksemme olla mukana luomassa parempaa maailmaa, keskitymme työssämme kuuteen eri painopisteeseen. Tutustu ja lue lisää miten ja kuinka vaikutamme, mitkä ovat tavoitteemme, mitä teemme käytännössä ja mitä tulokset osoittavat.

3 perusarvoa

Meillä Strawberrylla on korkeat tavoitteet. Sen vuoksi mittaamme menestystä kolmen eri kohdan mukaisesti: People, Planet ja Profit. Haluamme tulla arvostetuksi kaikissa näissä. Täysin avoimesti. Jotta voit nukkua luonamme hyvällä omallatunnolla.

Kulttuurimme ydin käsittää ihmiset, jotka ovat ympärillämme ja joita kohtaamme joka päivä.

Ympäristövaikutusten vähentäminen on yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistämme.

Kestävyys ja valintamahdollisuudet ovat kilpailuetuja ja antavat parempaa kannattavuutta.

WeCare numeroissa

Haluatko tietää yksityiskohtaisesti, kuinka WeCare-työtä toteutetaan? Katso numeroita, tavoitteita, prosenttilukuja ja kehitystä - mustaa valkoisella. Lue alta Strawberryin vuosiraportti ja kestävyysraportit.

Käytännöt ja suuntaviivat

Norjan eettisen kaupan (Etisk Handel Norge) jäsenenä Strawberrylla on velvollisuus työskennellä aktiivisesti vastuullisen yritystoiminnan edistämiseksi. Due diligence on riskiperusteinen lähestymistapa ihmisten, yhteisöjen ja ympäristön kunnioittamiseen ja suojelemiseen omassa toiminnassamme ja koko toimitusketjussamme. Odotamme kumppaniemme ja toimittajiemme noudattavan samaa lähestymistapaa.
Tutustu käytäntöihimme ja suuntaviivoihimme:

Päästöraportti 2022

Tavoitteenamme on toimia täysin ilmastoneutraalisti omassa liiketoiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. Samaan tavoitteeseen liittyen haluamme vähentää toimitusketjujemme päästöjä 50 prosentilla. Nämä ovat vaativia tavoitteita, ja voidaksemme saavuttaa ne meidän tulee tietää, missä nykyiset päästöt tapahtuvat. Meillä ei ole salaisuuksia  ole hyvä ja tutustu vuotta 2022 koskevaan päästöinventointiimme.

Raportti on englanninkielinen. 

Avaa raportti

WeCare-vuosiraportti 2022

WeCare-vuosiraporttien avulla voit tutustua siihen, kuinka yksi Pohjoismaiden suurimmista hotellikonserneista on tehnyt työtä kestävän kehityksen puolesta. Lue tärkeimmistä aloitteistamme ja keskeisimmistä painopistealueistamme niin ympäristöön kuin sosiaalisiin näkökohtiin liittyen sekä siitä, miten työskentelemme saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme vuoteen 2030 mennessä.

Tutustu edellisten vuosien WeCare-vuosiraportteihin:
Avaa WeCare-vuosiraportti 2022
3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.