Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Savoy Oslo ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Savoy

Oslo,  Norja

Clarion Collection Hotel Savoy on moderni hotellihelmi Oslon keskustassa. Täällä asut eläväisessä ympäristössä, keskellä Oslon ravintola- ja yöelämää. fika ja iltapala sisältyvät hintaan – joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Savoy 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Savoy

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Savoy on tyylikäs ja viihtyisä hotelli, jossa vanha ja uusi sulautuvat kauniisti yhteen. Hotellimme sijaitsee parhaimmalla paikalla Oslon sydämessä, ravintoloiden, liikkeiden, museoiden, teattereiden ja yökerhojen välittömässä läheisyydessä. Tämän lisäksi aamiainen, fika sekä iltapala sisältyvät huonehintaan.

Aivan Nationaltheatretin aseman vieressä

Clarion Collection Hotel Savoy sijaitsee vain kivenheiton päässä Oslon tunnetuimmista museoista ja pienen lyhyen kävelymatkan päässä Oslon kansallisteatterista, Nationaltheatretista, joka tarjoaa kattavan valikoiman palveluja aina elokuvateattereista klassiseen teatteriin. Nationaltheatret on myös paikallisliikenteen yhdyspaikka, josta on hyvät kulkuyhteydet lentoasemalle bussilla, junalla, raitiovaunulla ja pikajunalla. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Ravintola ja baari

Aivan hotellimme vieressä sijaitsee Ravintola Eik, joka on saanut arvovaltaisen kunniamaininnan: Bib Gourmand kunniamerkin Guide Michelin-oppaassa. Hotellimme oma baari, Savoy Bar on trenditietoisten oslolaisten kokoontumispaikka, jonne on helppo piipahtaa drinkille ystävien kanssa. Jos haluat nauttia illasta hyvän drinkin parissa tai nauttia elegantista illallisesta, on ravintola Eik siihen täydellinen paikka.

Hotellin historia

Clarion Collection Hotel Savoy on tänä päivänä moderni hotelli, joka on kuitenkin onnistunut säilyttämään historian havinan seinissään. Hotelli sijaitsee kaupunginosassa, joka perustettiin 1800-luvulla, niin kutsutulla Oslon boheemiaikakaudella, ja rakennus on toiminut hotellina vuodesta 1916. Hotellissa on vuosien varrella asunut monia tunnettuja vieraita. Huone 207 oli Cornelis Vreeswijkin suosikkihuone, jossa hän myös kirjoitti monet kappaleista, joita kuullaan vuonna 2000 julkaistulla levyllä Savoy Hotel.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 23 35 42 00
  • Faksi: +47 23 35 42 01
  • Sähköposti: cc.savoy@strawberry.no
  • Yritystunnus: 981 048 903
  • Universitetsgt. 11 0164 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Pysäkille Nationaltheatret – Kansallisteatteri.

Juna/raitiovaunu

Pysäkille Nationaltheatret – Kansallisteatteri.

Oslon Gardermoen lentokentältä

Junayhteys (pikajuna tai lähijuna) Nationaltheatretille, eli Kansallisteatterin asemalle.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Oslo Taxi,
puhelin +47 02323 ja
Norges Taxi, puhelin +47 08000.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Savoy

Hotellihuoneiden määrä

89 kpl - 142 vuodetta

Kokoustilojen määrä

1 kpl – tilaa maksimissaan 35 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 50 km
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 100 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Nationaltheatret – Kansallisteatteri asema: 5 minuutin kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.