Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Drammenissa

Molemmat Drammenin hotellimme sijaitsevat Drammenselva-joen varrella, lyhyen matkan päässä Drammenin asemalta.

Clarion Collection Hotel Tollboden sijaitsee Strømsøn kaupunginosassa ja tästä hotellista löytyy niin kuntoilutilat, kokoustiloja, rentoutumisosasto kuin myös mahdollisuus nauttia iltaruoasta. Comfort Hotel Union Brygge tarjoaa ravintolan, kuntoilutilat ja kokoustiloja. Jos aiot järjestää hieman suuremman tapahtuman tai tilaisuuden, sopii tämä hotelli tarkoitukseen mainiosti, sillä se sijaitsee Drammenin Union Scene -tapahtuma-areenan naapurissa. Union Scene tarjoaa mahdollisuudet konserttien, teatteriesitysten ja muiden kulttuuritapahtumien lisäksi myös suurempiin kongresseihin ja tilaisuuksiin. Joenvarsikaupunki Drammen on kaupunki, jossa tapahtuu koko ajan ja jossa pääsee nauttimaan kulttuurista sekä ulkoilmaelämästä. Täällä voit ylittää Ypsilon-kävelysillan, jonka toisella puolella on Kunnskapsparken ja toisella puolella kaupunginpuisto Bragernesin kaupunginosassa. Tai ehkäpä haluat lähteä jokiristeilylle M/S Drammenin kyydissä? Drammens Museum on myöskin vierailun arvoinen kohde. Museolla on useita eri rakennuksia ja puistoja ympäri kaupunkia, kuten esimerkiksi Gulskogen gård, kaunis maatila-alue suoraan 1700-luvulta. Jos sinun tekee mieli pulahtaa uimaan, kannattaa vierailla Drammensbadetissa, Norjan suurimmassa uimakeskuksessa, joka sijaitsee Marienlystin stadionin vieressä. Täältä löytyy useita uima-altaita liukumäkineen, niin sisätiloista kuin ulkoakin, sekä kuntoilukeskus ja rentoutumisosasto. Drammen Elvefestival -festivaali järjestetään vuosittain elokuussa ja se tarjoaa kaikkea aina konserteista koko perheen aktiviteetteihin. Bragernesin torilla järjestetään lisäksi Maalaismarkkinat joka kuukausi. Tori sijaitsee keskellä kaupunkia, kauppojen ja kahviloiden ympäröimänä.

Lue vähemmän
28 hotellia alueella: Drammen

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.