Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Oslon lentoaseman läheisyydessä

Oslon päälentokenttä sijaitsee Akershus fylkessä, 45km Oslon pohjoispuolella. Pääset helposti Osloon junalla tai bussilla.

Osallistutko konferenssiin, onko sinulla tapaaminen tai osallistutko tapahtumaan Oslon Gardermoen-lentokentän lähellä? Vain 2km säteellä Gardermoenista tarjoamme kaksi hotellia, joista toinen on Norjan suurin konferenssihotelli. Hotellissa on ravintola, baari, isoja kokoustiloja ja pääsy 13 000 neliömetrin kokoiseen konferenssikeskukseen. Konferenssikeskuksen huoneet ovat joustavia ja moderneja, ja päivälliselle mahtuu jopa 4 500 vierasta. Lisäksi meillä on yksi Norjan johtavista konferenssihotelleista vain viiden kilometrin päässä lentokentästä, ja myös tämä hotelli tarjoaa ravintolan, baarin ja huoneet yli 1 100 vieraalle. Haluatko pysyä lentokentän lähettyvillä lomamatkan takia? Nuku hyvin ja lataa akkusi yhdessä hotelleistamme Gardermoenissa, lähellä Norjan kansainvälistä keskusta. Kaikki kolme lentokenttähotelliamme tarjoavat aamiaisen, kuntosalin ja parkkeeraustilat. Lentokenttäbussi ajaa kaikkien kolmen hotellin ja lentokentän välillä monta kertaa tunnissa. Hotelleistamme Gardermoenissa pääset nopeasti lentokentälle ja jatkamaan matkaasi seuraavaan kohteeseen.

Lue vähemmän
44 hotellia alueella: Oslon lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.