Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Ruotsi

503 huoneellaan, 13 kerroksellaan ja 10 XXL-huoneellaan tulee tästä uusi lippulaiva Comfort Hoteleille. Pääset lennollesi tosi kätevästi lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Paras paikka aloittaa matkasi. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Arlanda Airport tulee muuttamaan kuvaasi lentokenttähotelleista – ja todistamaan, että budjettivaihtoehto ei ole yhtä kuin tylsä! Comfort Hotel Arlanda Airport kohtaa nykyaikaisen matkustajan riippumatta siitä, oletko tekemässä elämäsi matkaa, vierailetko kaverin luona vai menetkö tärkeään kokoukseen.

50 metriä lentokentältä

Helppo pääsy Arlandan lentokentälle. Hotellista on vain 40 metrin matka terminaaleihin 4 ja 5. Seuraa opasteita SkyCitya kohti ja sitten hotellin suuntaan. Hotelli sijaitsee aivan SkyCityn sisäänkäynnin edestä kulkevan kadun toisella puolella.

Pizza & Bowls

Keitiömme on avoinna viikon jokaisena päivänä seuraavien aukioloaikojen mukaisesti: Maanantaisin klo 17.00 - 22.00, tiistaista lauantaihin klo 17.00 - 23.00, ja sunnuntaisin klo 17.00 - 22.00. Tarjoilemme ihania italialaisia pizzoja sekä raikkaita poké bowls -annoksia ja salaatteja. Arkipäivisin voit nauttia meillä myös lounaan klo 11.00 - 13.00.

Barception

Baarin (ruotsiksi bar) ja vastaanoton (ruotsiksi reception) yhdistelmä, jossa voit kirjautua sisään ja ulos hotellista, ostaa jotain syötävää tai juoda drinkin. Comfort Delistämme löydät aina tuoretta ja paikan päällä valmistettua ruokaa, kuten salaatteja, voileipiä, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Se mitä tarkalleen ottaen tarjotaan, vaihtelee päivittäin ja tarjonta perustuu siihen, mitä raaka-aineita kukin vuodenaika tarjoaa. Barception ja Comfort Deli löytyvät pohjakerroksesta, tervetuloa!

Anorak bar 12. kerroksessa

Nauti hyvästä drinkistä – ja upeasta näköalasta. Samanaikaisesti. Täällä voit katsella lentokoneita, jotka nousevat ja laskeutuvat niin kauan kuin haluat, ja jos nälkä yllättää, niin tilaat vain jotain hyvää syötävää.

Easy to enjoy

Hotellissa Comfort Hotel Arlanda Airport elämä on helppoa. Nauti terveellinen ja maittava aamiainen aamulla. Kuntoile salilla vuorokauden ympäri. Sinulla on myös mahdollisuus pestä vaatteita hotellissa vuorokauden ympäri niin, että sinulla on aina puhtaat vaatteet laukussa joko ennen matkaa tai matkan jälkeen. Joka kerroksessa on silityshuone, joten paitasi on valmiina työpäivää tai matkaa varten. Jos teitä on monta perheenjäsentä tai olette isompi kaveriporukka, saatavilla on 10 kappaletta XXL-huoneita, joissa kussakin on tilaa 8 hengelle.

Pysäköinti

Pysäköi autosi hotellin lämmitettyyn pysäköintihalliin! Pysäköintipaikkoja hybrideille ja sähköautoille on myös saatavilla. Ota yhteyttä Barceptioniin saadaksesi lisätietoja näiden paikkojen varaamisesta sekä lyhyt- ja pitkäaikaisen pysäköinnin hinnoista.

Nopeat ja tehokkaat kokoukset!

Tarvitsetko kokoushuoneen tunniksi? Koko päiväksi tai ehkä useammaksi päiväksi peräkkäin? Me ratkaisemme asian. Sinun tarvitsee vain aloittaa aivoriihi, lyödä kaupat lukkoon tai työskennellä kaikessa rauhassa. Kun nälkä yllättää, niin olemme täällä sinua varten – riippumatta siitä, millä haluat tehostaa energiatasoasi.

Yhteystiedot

  • Tornvägen 19A 19060 Stockholm, Arlanda , Ruotsi

Löydä hotellille

Arlandan lentoasemalta

Seuraa terminaaleista 4 ja 5 opasteita SkyCityä kohti, ja tämän jälkeen Comfort Hotel Arlanda Airportia kohti. Hotellin sisäänkäynti sijaitsee rullaportaiden alkupään luona ja aivan SkyCityn sisäänkäyntiportin luona.

Tukholman keskusta

Arlanda Express vie sinut Tukholman keskustaan tai sieltä takaisin 20 minuutissa
50 metriä lentokenttäbussille Flygbussen, 45 minuuttia Tukholman keskustaan
50 metriä lähimmälle linja-autoasemalle, noin 1 tunti Tukholman keskustaan julkisilla kulkuvälineillä
Autolla noin 40 minuuttia, 42 km

Taksi

Suosittelemme yritystä Cabonline, puh: +46 87 44 95 60

Tietoja hotellista Comfort Hotel Arlanda Airport

Hotellihuoneiden lukumäärä

503 hotellihuonetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

4 kokoushuonetta, joiden kapasiteetti on noin 80 henkeä

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.