Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Tukholma Ruotsi

Varaa kokoushuone suoraan verkossa valituista hotelleista Tukholmassa. (Varaussivusto on englanninkielinen.)

11 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 8

11 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi-, kokous- ja juhlatiloja Tukholmassa

Oletko aikeissa järjestää kongressin tai kokouksen Tukholmassa? Tarjoamme monipuolisen valikoiman kongressi- ja kokoustiloja niin keskustan sykkeessä kuin hieman keskustan ulkopuolellakin.

Tukholman hotelliemme valikoimasta löydät täydellisen hotellin juuri sinulle – aina pienemmistä hotellihelmistä, jotka soveltuvat erinomaisesti pienempimuotoisiin kokouksiin, suuriin kongressihotelleihin, jotka tarjoavat mahdollisuuden isojen kongressien, juhlaillallisten tai yrityksen kickoff-tilaisuuksien järjestämiseen suurelle osallistujamäärälle. Jos aika on kortilla, suosittelemme lämpimästi hotellejamme, jotka sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien, kuten Arlandan lentokentän, Arlandastadin ja Tukholman päärautatieaseman läheisyydessä. Matka pikajunalla Arlandan lentokentältä Tukholman päärautatieasemalle kestää vain noin 20 minuuttia.

Lounastapaamisista juhlaillallisiin

Hyvä ruoka ja juoma ovat olennainen osa viihtyisää hotellielämystä, ja me räätälöimme makuelämyksiä tilaisuuden yhteyteen toiveidesi mukaan, aina ravitsevasta aamiaisesta maukkaaseen välipalaan ja tyylikkääseen juhlaillalliseen. Meiltä löydät täydellisen juhlatilan sinulle ja vieraillesi, jokaiseen elämäsi tapahtumaan – olipa kysymyksessä sitten syntymäpäivät, häät, kaste- tai rippijuhlat.

Kokoushotelleja ympäri Tukholmaa

Tarjoamme kongressi- ja kokoustiloja kaikkialla Suur-Tukholmassa, aina Etelä-Tukholman Globenista, Nackasta ja Haningesta sisäkaupunginosiin, kuten Kungsholmeniin ja Södermalmiin sekä ydinkeskustaan ja Östermalmiin. Eikä tule unohtaa innovatiivista ja alati kasvavaa Solnaa sekä kansainvälistä Arlandan lentokenttäaluetta.

Pysähdy hetkeksi ja koe Tukholma

Tukholma on tyylikäs, iloinen ja moderni kaupunki, joka kannattaa ehdottomasti kokea kokouksen ja kongressin lomassa, yksin tai porukassa. Tukholma on tunnettu ainutlaatuisesta sijainnistaan, jossa Mälaren ja Itämeri kohtaavat, sekä tietenkin upeasta saaristomaisemastaan. Jokaisella Tukholman kaupunginosalla on oma uniikki charminsa, joka näkyy paikallisissa ihmisissä, trendikkäissä ravintoloissa, kulttuuritapahtumissa ja kaupungin sykkivässä yöelämässä. Tukholmassa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ja jos aika antaa myöden, niin ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita ovat muun muassa hurmaavat Riddarfjärden sekä Vanhakaupunki.

Lähellä sijaitsevat kokous-matkakohteet

Uppsala

Västerås

Eskilstuna

Lue vähemmän
11 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.