Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotelli Södermalmilla

Haluatko asua Tukholman trendikkäimmässä ja viehättävimmässä kaupunginosassa? Södermalm on oikea vaihtoehto! Luovat konseptit, jännittävät ravintolat ja kaupat tekevät Södermalmista suositun kohtaamispaikan huvittelunhaluisille tukholmalaisille.

Hotellit Södermalmilla

Kun asut Södermalmilla, sinulla on lähellä sekä Gamla stan että Tukholman city/Norrmalm, samalla kun voit tuntea kaupungin sykkeen asumatta aivan keskellä kaikkea. Skanstullissa, Ringvägenillä, lähellä Ringen-ostoskeskusta ja Götgatania, sijaitsee Clarion Hotel® Stockholm. Täällä asuessasi sinulla on koko Tukholman tarjonta käden ulottuvilla, ja kävelyetäisyys sekä Södermalmin trendikkäille ravintola- ja ostoskaduille Nytorgetin ympärillä että turistikaduille vanhassa kaupungissa (Gamla stan). Skanstullin metroasema sijaitsee ainoastaan 50 metrin päässä hotellista ja vain neljän pysähdyksen jälkeen olet perillä Tukholman Keskusasemalla (Stockholms Centralstation) ja Tukholman keskustassa. Hotellista Clarion Hotel Stockholm sinulla on myös lyhyt matka tapahtuma-alueille Globen ja Tele2 Arena, jotka sijaitsevat vain viiden minuutin metromatkan päässä.

Ravintola, baari vai klubi?

Södermalmilla voi hyvinkin olla vaikeaa valita suuresta tarjonnasta ravintoloita, baareja ja klubeja. Olitpa sitten etsimässä kylmää olutta vilkkaalla ulkoterassilla (Mosebacke ja Södra bar), ylellisiä cocktaileja (Gondolen ja Himlens skybar), tai rentoa päivällistä kodikkaalla tunnelmalla (Bistro Bananas ja Hermans), löydät ne täältä! Jatka yötä yhdellä tai useammalla Tukholman suosituimmista klubeista, kuten Under Bron, Debaser Strand tai kesäklubi Trädgården.

Södermalm jalkaisin

Vaikka julkisilla liikennevälineillä liikkuminen onkin joustavaa Södermalmilla, alue on ilman muuta hauskinta kokea jalkaisin liikkumalla. Vangitse tunnelma ihmisvilinässä Nytorgetilla tai Mariatorgetilla, tai lähde Götgatanilta ja kuljeksi trendikkäissä kortteleissa SoFossa (Folkungagatanin eteläpuolella). Täällä on myös useita rauhallisia viherkeitaita. Puistoissa Tantolunden ja Vitabergsparken voit pitää tauon kaupungin sykkeestä, mennä piknikille tai vain rentoutua nurmikolla.

Näköala Tukholman yli

Ei ole ihme, että useat Tukholman parhaista näköalapaikoista löytyvät Södermalmilta. Ainutlaatuinen sijainti Katarinabergetillä tarjoaa monia hienoja näköalapaikkoja. Monteliusvägeniltä, Slussenilta, Katarinahisseniltä, Skinnarviksbergetiltä ja Katarinavägeniltä voit nähdä Vanhan kaupungin, Tukholman kaupungintalon, Kungsholmenin ja koko Riddarfjärdenin!

Design, second hand ja vintage

Trendiherkkä Söder on yhtä lailla hyvä niin kehittymisessä, nopeissa trendeissä kuin myös vanhojen sanontojen leikillisessä kokeilemisessa. Södermalmilta löydät myös Tukholman laajimman valikoiman second hand -kauppoja ja vintagea. Jos olet täällä kesäaikaan, Hornstull marknad on jotakin, mitä et saa missata - nimittäin klassinen kirpputori Hornstull Strandilla. Kuljeksi rantaa pitkin, tutustu food truck -ilmiöön ja shoppaile antiikkiesineitä, taidetta ja paljon muuta!

Muita Tukholman kaupunginosia

Gamla Stan
Kungsholmen
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Lue vähemmän
21 hotellia alueella: Södermalm

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.