Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Amaranten Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Amaranten

Tukholma,  Ruotsi

Kun astut sisään Clarion Hotel Amaranteniin, kohtaat todellisen boutique-hotellin – jännittävää designia 60-luvun vaikutteilla. Hotelli sijaitsee keskellä Tukholmaa, Kungsholmenilla.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Amaranten

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Amaranten sijaitsee keskellä Tukholmaa, vain 8 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja Tukholman keskustasta. Tämä on täydellinen sijainti silloin, kun haluat lähteä tutustumaan kaupunkiin ja kokea Tukholman kaikki nähtävyydet. Viihdyt varmasti myös itse hotellissa, jos arvostat ainutlaatuista, modernia designia, joka on saanut inspiraationsa 1960-luvulta. Meiltä löytyy myös kuntosali sekä kokousosasto.

Local vibes keskellä Tukholmaa

Clarion Hotel Amaranten sijaitsee Kungsholmenin eläväisessä kaupunginosassa, joka on kauniisti veden ja ihanien kävelyreittien ympäröimä. Täällä olet lähellä sekä nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia että itse kaupungin sykettä. Tämän lisäksi Kungsholmenilta löytyy runsaasti ravintoloita sekä lukuisia illanviettopaikkoja – kaikkea aina rentouttavista terasseista vauhdikkaisiin yökerhoihin. Täällä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin työmatkalaisetkin. Kymmenen minuutin kävelymatkan päästä löytyy Stadshuset (Kaupungintalo), josta lähtee päivittäin veneitä ympäri Tukholman saaristoa. Lue lisää Tukholmasta täältä.

Heti hotellin ovien ulkopuolelta löytyy metro, joka vie sinut T-centralenille, Kungsträdgårdeniin (Kuninkaalliseen puutarhaan) sekä kaupunkiin vain neljässä (4) minuutissa. Siellä voit hypätä raitiovaunun kyytiin ja matkata kohti Skansenia, Gröna Lundia, Abba the Museumia, Nordiska museetia sekä Vasamuseetia. Jos haluat mieluummin käydä pienellä kävelyllä, pääset Hötorgetille helposti noin 10 minuutissa.

Brasserie NÒR

Rentoudu eläväisessä ja viihtyisässä miljöössä ja nauti ensiluokkaisesta makuelämyksestä hotellin brasserie-ravintolassa, NÒRissa. Täällä tarjoilemme klassisia, pohjoismaisia suosikkeja rohkealla otteella valmistettuna. Valitsetpa jotakin à la carte -menulta tai Chef´s Choice -vaihtoehdon, voit odottaa saavasi aina maukkaita ja kauden mukaisia annoksia pohjoismaisessa hengessä. 

Living Room

Tervetuloa myös yhteen Tukholman viihtyisimmistä hotellibaareista, jossa voit nauttia niin klassisia kuin uusimpiakin drinkkejä, hyvää viiniä sekä jännittäviä oluita mukavassa ja rentouttavassa tunnelmassa.

Kuntosali 

Vieraile kuntosalillamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Casall Pron kanssa! Täällä olemme keskittyneet toiminnalliseen treenaamiseen. 

Yhteystiedot

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Sininen linja pysäkille Rådhuset.

Bussi

Bussi nro 1, 54, 61, 65
Jää pois pysäkillä Rådhuset tai Kungshållsplats.

Arlandasta

Arlanda Express Tukholman päärautatieasemalle (Stockholm centralstation)
Vaihda metroon tai bussiin.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä TAXI STOCKHOLM,
Taksi 020 sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Amaranten

Hotellihuoneiden määrä

461 huonetta 

Kokoustilojen määrä

10 kpl – kokonaiskapasiteetti 200 osallistujaa. Huoneista löytyy tilaa 2–75 henkilölle.

Etäisyys lentokentiltä

Arlandan lentokentältä: 40 km, noin 45 min
Bromman lentokentältä: 7,8 km, noin 20 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metropysäkki Rådhuset: 0 m
Bussipysäkki Scheelegatan: 10 m
Tukholman päärautatieasema (Stockholms centralstation): 750 m

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.