Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Södertälje

Tervetuloa Södertäljeen - Björn Borgin kauniiseen kotikaupunkiin! Quality Hotel Park Södertäljen vieraana voit asua keskellä kaupunkia ja pääset lähelle kaikkea, mitä tällä jännittävällä ja kontrasteja täynnä olevalla kaupungilla on tarjottavana!

Todellinen puistohelmi

Quality Hotel Park Södertälje on todellinen puistohelmi kahdessakin mielessä. Hotelli sijaitsee aivan kauniin kaupunginpuiston vieressä Södertäljessä ja se antaa sinulle näin ollen nopean pääsyn ihanaan keitaaseen. Sinne voit mennä rentoutumaan ja nauttimaan luonnosta. Hotellin sijainnin ansiosta olet lähellä montaa hauskaa paikkaa, joita voit löytää Södertäljestä. Voit esimerkiksi nopeasti päästä tiedekeskukseen Tom Tits, joka on lievästi sanottuna jännittävä kokemus. Sinulla on myös lähelläsi Torekällberget, joka on Södertäljen oma eläintarha! Siellä voit vaellella ympäriinsä, tervehtiä eläimiä ja nauttia suuresta valikoimasta herkullisia aterioita.

Solmukohta vailla vertaa

Quality Hotel Park Södertälje sijaitsee, kuten edellä mainittiin, aivan keskellä kaupunkia. Se merkitsee, että olet keskellä valtavaa solmukohtaa. Ei siinä kaikki, että Södertälje sijaitsee ainoastaan puolen tunnin matkan päässä Tukholmasta, vaan siellä kohtaavat myös kaksi Eurooppa-tietä. Julkinen liikenne on myös uskomattoman hyvä, sillä siellä kulkevat rautatielinjat Stambanan, Mälarbanan ja Östra Stambanan. Mutta se ei pääty siihen. Södertäljestä on vähemmän kuin tunnin ajomatka jopa kolmelle eri lentokentälle: Arlanda, Skavsta ja Bromma. Lisäksi Södertäljen satama sijaitsee Itämeren ja Mälaren-järven välillä, ja sieltä kuljetetaan tavaraa ympäri koko maailmaa. Södertälje ei siis ole ainoastaan solmukohta, vaan myös korvaamaton logistiikkakeskus.

Kongressit, kokoukset ja tilat Södertäljessä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Södertäljessä? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Tukholma
Solna

Lue vähemmän
19 hotellia alueella: Södertälje

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.