Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn, Haninge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa Ruotsin esteettömimpään hotelliin ja Haningen omaan olohuoneeseen!

Sijainti

Löydät meidät 20 minuutin lähijunamatkan päästä Tukholman keskusrautatieasemalta (Stockholm C), 10 minuutin päästä Stockholmsmässan-alueelta ja 1 minuutin kävelymatkan päästä Handenin lähijuna-asemalta – yhden Tukholman nopeimmin kasvavan alueen sydämestä.

Esteettömyys

Emme ylpeile turhaan, kun sanomme, että olemme Ruotsin esteettömin hotelli. Tarvitsetko esteettömän hotellihuoneen? Siinä tapauksessa löydät meiltä sopivan huoneen! Hotellimme on täysin kunnostettu, meillä on 126 täysin uutta hotellihuonetta, joista 12 on täysin esteettömiä – kuitenkin tyylikkäällä tavalla. 11 muusta huoneesta olemme poistaneet kynnykset ja suihkun seinät, jotta huoneissa olisi helpompi liikkua esimerkiksi rollaattorilla. Olemme myös rakentaneet hotellihuoneita näkö- ja kuulorajoitteisille vieraillemme. Yleiset tilamme, muun muassa vastaanoton ja baarin, olemme rakentaneet erilaisin korkeuksin. Myös kokoustilamme on mukautettu, ja ne sisältävät leveämmät oviaukot ja niistä on esimerkiksi poistettu kynnykset. Meillä vierailun tulisi olla mahdollisimman helppoa. Esteettömistä huoneistamme voit lukea lisää täältä.

Kokous

Hotellin hiljattain remontoitu kokousosasto tarjoaa 15 upeaa, valoisaa kokoustilaa, joista kaikista löytyy uusimmat tekniset ratkaisut ja jotka kaikki ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukenasi ja apunasi kongressien ja kokousten järjestämisessä – alusta loppuun.

Brasserie X ja Bar X

Brasserie X ei ole vain Quality Hotel Winn, Haningen ravintola. Se on Haningeterrassenin paikallinen olohuone! Olohuone, jossa sinä voit ystäviesi kanssa syödä hyvin, nauttia lasillisen tai vain viihtyä kahvikupin äärellä eläväisessä ja rennossa ympäristössä. Aloita päiväsi reilulla aamiaisbuffetilla, varaa hyvä liikelounas, istuudu pöytään nauttimaan huolella valmistettua päivällistä, saavu paikalle Bubbly Thursdayn viettoon tai juhli viikonlopun tuloa aidossa perjantaitunnelmassa. Täällä on aina jotakin meneillään. Ruoka on saanut inspiraationsa ranskalaisesta keittiöstä, höystetty pohjoismaisilla ruokaperinteillä ja valmistettu paikallisista raaka-aineista.

Bar X on paikka, jossa voit nauttia alkudrinkin, viettää after workia, juoda keskiviikko-oluen, haukata myöhäistä purtavaa tai kokoontua päivälliselle. Täällä järjestetään live-esityksiä, ja voit viihtyä trubaduurien, stand-up-esitysten ja muiden tapahtumien parissa. Tule sellaisena kuin olet ja tunne olevasi kotona.

Täältä voit lukea kaikista paikallisista tapahtumista, jotka järjestämme Bar X -ravintolassa joka viikko.

Haningen oma olohuone

Tervetuloa Haningen omaan olohuoneeseen! Löydät meidät Haningen keskustasta: eläväinen kohtaamispaikka, jossa voit istua ja työskennellä aulassa, pitää epävirallisia kokouksia community table -pöytämme ääressä, tavata ystäviäsi after-work-hengessä, haukata pientä purtavaa tai vain nauttia maukkaasta kupillisesta kahvia. Näe meidät omana olohuoneenasi ja luonnollisena kohtaamispaikkana – viikon kaikkina päivinä.

Ympäristö

Kun asut luonamme, sinulla on mahdollisuus kokea sekä kaupungin syke että ihanan luonnon rauhallisuus – meiltä on kävelymatka niin Haninge Centrum -ostoskeskukseen kuin Rudanin ulkoilualueellekin. Hotellimme on myös täydellinen majoitusvaihtoehto sinulle, joka viihdyt saaristossa. Suosittuja tutkimuskohteita saaristoretkelle ovat muun muassa Utö ja Dalarö Tukholman saaristossa sekä Nynäshamnin saaristo. Nynäshamnista on lauttayhteys myös Gotlannin saarelle ja Visbyn kaupunkiin.

Treenaa ja ulkoile ympäri vuoden

Ulkoilualue Rudan sijaitsee aivan hotellin kulman takana. Täältä löydät useita erilaisia lenkkipolkuja, maastopyörälenkin ja valaistun, 2,5 km pituisen ulkoilulenkin. Mikäli pidät ulkona treenaamisesta, voit hyötyä Rudanin ulkoilualueelle avatusta uudesta, puisesta ulkokuntosalista. Ulkokuntosalin varusteisiin kuuluvat laitteet painonnostoa, penkkipunnerruksia, kyykkyjä, leuanvetoa, selännostoa, käsillä riipuntaa, tukinnostoa, jalkakyykkyjä ja istumaannousua varten. Kuntosali on lisäksi esteetön koskien paikalle pääsyä ja suurinta osaa laitteista.

Talvisin alueelta löytyy upeita hiihtolatuja, ja lumettoman talven sattuessa kohdalle hiihtoreitti tehdään tuomalla tai tykittämällä lunta alueelle. Kesäisin hiekkaranta, laiturit, joista yksi on varustettu pyörätuolirampilla, frisbeegolf ja kalastusmahdollisuudet houkuttelevat kävijöitä. Kalastuskortteja voi ostaa vastaanotostamme. Tarjolla on myös suuria, hienoja viheralueita, joissa voi pelata polttopalloa, petankkia, rantalentopalloa tai vaikkapa grillata. Jos haluat mieluummin treenata sisätiloissa, löytyy samasta rakennuksesta kuntosali, joka on käytettävissäsi alennettuun hintaan. Meiltä löytyy myös sauna, jonka voi varata vastaanotosta.

Kävelymatkan päässä Quality Hotel Winnistä sijaitsee myös Torvallan liikuntapaikka ja uimahalli, jossa järjestetään usein turnauksia ja muita kilpailuja.

Yhteystiedot

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Lähijuna kohti Västerhaningea tai Nynäshamnia, jää pois pysäkillä: Handen.

Bussi

Bussi Handen-terminaaliin.

Arlandan lentokentältä

Yhdysbussi tai Arlanda Express (juna) Tukholman päärautatieasemalle (Stockholm Central), josta vaihdat bussiin, lähijunaan tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme Taxi Stockholm tai Taxi 020.

Tietoa hotellista Quality Hotel Winn Haninge

Hotellihuoneiden määrä

126 kpl - 280 vuodetta

Kokoustilojen määrä

15 kpl – tilaa yli 680 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 62,3 km, noin 1 tunti autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Paikallisjuna-asema Handen: 200 m
Tukholman päärautatieasema: 21,2 km, noin 20 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.