strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Sunset by the rooftop pool at Clarion Hotel Sign in Stockholm.

Nauti spa-käynnistä Tukholmassa

Asuitpa sitten Tukholmassa ja haluat hemmotella itseäsi spa-hetkellä, tai jos olet vierailulla Ruotsin pääkaupungissa ja haluat lepuuttaa kehoa päivän jälkeen, valittavanasi on monia kylpylöitä. Rentoudu altaassa ja saunassa, ota hieronta tai kasvohoito tai virkistäydy treenaamalla salilla.

Päivä-spa vai spa yöpymisellä?

Hemmottele itseäsi pieni hetki ja vietä päivä spassa, kun haluat tauon arjen kiireistä. Tukholmasta löydät kylpylöitä, joissa voit vierailla vain päivän ajan tai joissa voit myös yöpyä. Valittavanasi on kaikkea japanilaisesta spasta ja rauhasta Nackan Yasuragi-kylpylässä aina ylellisiin kattoaltaisiin Tukholman kattojen joukossa Selma City Spassa lähellä päärautatieasemaa tai Elements Spassa keskellä Södermalmia.

Tukholma – suosittu spa-kohde

Tukholma on suosittu matkakohde, joka houkuttelee muun muassa ravintoloillaan, kulttuurillaan, kauniilla ympäristöllään – ja tietenkin upeilla spa-elämyksillään. Se on täydellinen tapa nauttia romanttisesta viikonlopusta tai hotellivierailusta ystävien kanssa ja aktiviteetti, joka on yhtä ihana vuoden ympäri! Laita siis aamutakki päällesi, rentoudu harmonisessa ilmapiirissä ja palaa sen jälkeen arkeen uutena ihmisenä.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa