Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Ruotsi

Optimaalinen sijainti lähellä Kista Galleriaa ja Kistamässania. Metro vie Tukholman keskustaan 18 minuutissa. Comfort Hotel Kista - 194 uutta ja nykyaikaista hotellihuonetta, Barception, suuri aula ja kuntosali.

Comfort Hotel® Kista 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Kista on hiljattain avattu hotellimme. Uusi, raikas ja jännittävä hotelli Kistan keskustassa, vain 18 minuutin päässä Tukholman keskustasta. Comfort Hotel Kista antaa sinulle sen, mitä haluat, ja ohittaa tarpeettoman. Meillä ei ole huonepalvelua eikä minibaareja, mutta meillä on Barception aulassamme: baarin ja vastaanoton yhdistelmä, jossa voit kirjautua sisään, ostaa syötävää, juoda drinkin ja tavata uusia ihmisiä tai istua työskentelemään. Meillä on terveellinen aamiainen, joka antaa hyvän alun päivällesi. Pidätkö puhtaista ja sileistä paidoista tai vihaatko treenin missaamista? Älä huoli, Comfort Hotel Kistassa on pesutupa ja kuntosali, jotka ovat avoinna vuorokauden ympäri.

Kistamässan ja Kista Galleria ovat lähellä

Aiotko vierailla joko Kistamässanilla tai Kistassa tai Solnassa sijaitsevassa yrityksessä? Siinä tapauksessa Comfort Hotel Kistan sijainti on ihanteellinen. Hotellin naapurina on Kista Galleria ja sieltä löytyy periaatteessa kaikkea, kuten muotia, tavaroita, ostosmahdollisuuksia, ruokaa, mikroautoja ja elokuvateatteri - mitä muuta voisit enää tarvitakaan?

5 minuutin päässä metroasemalta

Comfort Hotel Kista sijaitsee lähellä sekä Bromman että Arlandan lentoasemia. Tukholman keskustaan pääset 18 minuutissa metrolla. Lähiliikenteen rautatieasema on 1 200 metrin päässä  ja sieltä kulkee junia niin kohti etelää kaupunkiin kuin pohjoista kohti Arlandaan. Niin, toisin sanoen lähellä kaikkea.

Yksinkertaista ja nopeaa ruokaa ympäri vuorokauden

Comfort Hotel Kista panostaa ruokaan, joka on hyvää, yksinkertaista ja hyväksi sekä keholle että ympäristölle. Barceptionistamme löydät lounaan, päivällisen, pikkupurtavaa, kahvia ja muuta hyvää. Aamiainen on hybridi klassisen hotellibuffetin ja kahvila-aamiaisen välillä. Keskitymme toiminnassamme vihreyteen ja katamme esiin juuri sen, mitä tarvitset, mutta ohitamme tarpeettoman runsauden. Katso kaikki tarjolla olevat palvelumme tästä.  

Hyvin suunnitellut hotellihuoneet niin suurille kuin pienillekin seurueille

Comfort Hotel Kistassa on tietystikin useita erilaisia huoneita eri tarpeisiin. Matkustatko yksin, perheen kanssa vaiko kaveriporukassa? Meillä on yhden hengen huoneita, kahden hengen huoneita ja XXL-huoneita, joissa on tilaa 6 henkilölle. Meillä on myös kahdeksan huonetta, jotka ovat esteettömiä. Seuraa tätä sivua ja pääset pian varaamaan huoneita.

Suuri aula työntekoon ja seurusteluun

Sisääntuloaulamme on suuri ja kutsuva. Täällä voit istua ja työskennellä, pitää tauon, seurustella kavereiden ja työtovereiden kanssa, syödä jotakin, juoda kupin kahvia tai nauttia drinkin. Aulassamme on tilaa kaikille.

Maksuton Wi-Fi

Käytettävissäsi on tietysti langaton internet-yhteys koko hotellissa, ilman lisämaksua. Tarvittaessa saat meiltä käyttöösi myös langallisen internet-yhteyden.

Yhteystiedot

  • Isafjordsgatan 21 164 40 Kista , Ruotsi

Tietoa Comfort Hotel Kista

Hotellihuoneiden lukumäärä

194 huonetta

Etäisyys lentokentälle

Arlanda Airport, 30 km, 20 minuuttia autolla/taksilla. Lentokenttäbussit Kistasta Arlandaan vievät 29 minuuttia.

Bromma lentokenttä, 8 km, 10-15 minuuttia autolla/taksilla.

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Kista metro, 500m. Sininen linja Kungsträdgårdeniin vie sinut Tukholman keskustaan 18 minuutissa.

Helenelund paikallisjunien rautatieasema: 1200m.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.