Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Arlandan lentoasemalla

Tukholman kansainvälinen Arlandan lentokenttä sijaitsee Sigtunassa, noin 42 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen ja 28 kilometriä Uppsalasta etelään. Lähde matkaan levänneenä ja majoitu lentokenttähotellissa. Hotelleissa myös monipuoliset kokoustilat.

Yövy Arlandan lentokenttähotelleissamme

Lentokentältä Tukholmaan ja takaisin pääset helposti Flygbussarna-lentokenttäbussilla, Arlanda Express -pikajunalla tai paikallisjunalla. Arlandan hotellimme sijaitsevat erinomaisella paikalla, tarjoten mahdollisuuden viihtyisään yöpymiseen matkan aikana. Hotelleista on helppo jatkaa matkaa sujuvasti ja levänneenä, sillä ne sijaitsevat lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa Tukholman kansainväliseen kohtaamispaikkaan.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Clarion Hotel® Arlanda Airport sijaitsee keskellä Arlandaa, SkyCityssä, terminaalien 4 ja 5 välissä. Hotellista löydät mittavat kokous- ja tapahtumatilat, kymmeniä kokoushuoneita ja kaksi ravintolaa, jotka tekevät hotellista myös erinomaisen vaihtoehdon työmatkailijalle. Lisäksi hotellin lämmitetty ulkouima-allas, saunaosasto ja aurinkoterassi häikäisevine näköaloineen tuovat ripauksen ylellisyyttä niin kokoukseen kuin viikonloppulomaankin. 

Comfort Hotel® Arlanda Airport 

Toinen lentokenttähotellimme omaa myöskin erinomaisen sijainnin Arlandan lentokentän läheisyydessä, vain 40 metrin etäisyydellä terminaaleista 4 ja 5. Hotellimme tarjoaa myös kokoustilat, vuorokauden ympäri avoinna olevan kuntosalin, ravintolan ja pysäköintimahdollisuuden. Tule viihtymään ja ota majoitus Comfort Hotel® Arlanda Airportissa ja tee matkastasi stressittömämpi.  

Lue vähemmän
27 hotellia alueella: Arlandan lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.