Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Östermalmilla

Varaa hotelli parhaalla sijainnilla Östermalmin kaupunginosasta suunnatessasi lomalle tai viikonlopuksi Tukholmaan! Östermalmia lähellä ovat Tukholman keskusta, Djurgårdenin nähtävyydet, kaupat, ravintolat sekä Stureplanin yöelämä!

Hotellit tunnetulla Östermalmilla Tukholmassa

Östermalm on oikein älykäs lähtökohta, kun haluat tutustua Tukholmaan. Koska sekä Tukholma city/Norrmalm että Djurgården ovat lähellä, sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa ajamalla pitkiä matkoja nähtävyyksien ja viihdykkeiden välillä. Kun asut hotellissa Clarion Collection® Hotel Wellington, asut Östermalmin  sydämessä vain muutaman mituutin päässä Stureplanin viihdemekasta, jossa voit valita shoppailua, ravintoloita ja klubeja. Kivenheiton päästä Tukholman Stadionilta löydät hotellin Clarion Collection® Hotel Tapto. Täällä asut keskeisellä paikalla Östermalmin rauhallisissa ja rehevissä osissa.

Ravintolat, kahvilat ja klubielämä Stureplanilla

Östermalm tarjoaa oikean herkkutarjottimen ravintoloita heille, jotka haluavat saada kulinaarisen kokemuksen! Täällä on kaikkea oikeista klassikoista alkaen aina Tukholman ravintolakartan mukavimpiin mestoihin. Tunnettu alue Östermalmilla on tietysti Stureplan - Tukholman suurin ja ehkä tunnetuin alue, mitä tulee viihteeseen ja yöelämään! Täällä sijaitsevat useimmat Tukholman yökerhoista, jotka houkuttelevat luokseen sekä juhlahaluisia tukholmalaisia että turisteja. Monilla Stureplanin klubeilla on oikein reilut aukioloajat heille, jotka haluavat tanssia ja tavata uusia ihmisiä pikkutunneille asti.

Östermalm jalkaisin

Koe, kuinka helposti pääset liikkuman Tukholmassa jalkaisin asuessasi hotelleissamme Östermalmilla! Kävele Strandvägenille, jossa voit nauttia kauniista näköalasta kohti kimaltelevaa vettä, monista ravintoloista, baareista ja kahviloista laiturin varrella sekä komeista rakennuksista. Täältä voit helposti jatkaa kävelymatkaasi tai matkustaa raitiovaunulla Djurgårdenin kaikkiin nähtävyyksiin, kuten Vasamuséet ja Skansen. Nytorgetilta voit helposti hypätä sightseeing-veneeseen ja kokea Tukholman vesiltä käsin, tai valita jonkun täältä lähtevistä saaristoveneistä.

Shoppaile Tukholman ylellisimmässä korttelissa

Bibliotekstan on epäilemättä Tukholman ylellisin ostoskortteli ja Biblioteksgatanilta ja Birger Jarlsgatanilta löydät suuria kansainvälisiä tuotemerkkejä. Östermalm kerrassaan henkii shoppailua, kaikella mahdollisella Sturegallerian-ostoskeskuksesta ja ylistetyistä ruotsalaisista tuotemerkeistä alkaen aina muodikkaisiin pieniin myymälöihin muodista ja sisustuksesta kiinnostuneille. Tilaa take away -kahvi, kytke päälle paras ostosmielialasi ja lähde Östermalmin ostosviidakkoon!

Muita Tukholman kaupunginosia

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm

Lue vähemmän
22 hotellia alueella: Östermalm

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.