Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Tukholma ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Tukholma,  Ruotsi

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijaitsee Tukholman parhaimmalla paikalla, aivan päärautatieaseman kulman takana. Hotellista on lisäksi kävelyetäisyys Tukholman upeaan ravintola-, ostos-, museo- ja yökerhotarjontaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijainti on kaikki kaikessa. Tätä keskeisemmällä paikalla et voisi Tukholmassa enää asua. Tarjoamme remontoituja ja siistejä huoneita hyvään hintaan  - aivan Tukholman päärautatieaseman kupeessa.

Pay for what you need

Jotta pystymme pitämään Xpress-hotellien hinnat kilpailukykyisinä, annamme sinun skipata kaikki tarpeettomat asiat ja maksaa vain niistä, joita todella tarvitset. Hyvänä esimerkkinä tästä on aamiainen. Jotkut pitävät runsaasta aamiaisesta aamulla, toiset taas juovat lasin vettä ja lähtevät liikkeelle. Me Xpress-hotelleissa olemme päättäneet skipata buffetin ja antaa sinun päättää. Piipahda Barceptioniin puurolle tai ota breakfast bag mukaasi. Tekeekö mielesi ranskalaista kahvia ja croissantteja? Ei hätää, meiltä löytyy molempia! Tai käy syömässä aamiaista paikalliseen tyyliin – me kerromme mielellämme parhaat vinkkimme kaupungin aamiaispaikoista. Säästääksemme vettä ja kemikaaleja, emme myöskään siivoa huoneita päivittäin. Siivoamme huoneen ainoastaan uloskirjautumisesi jälkeen tai jos yövyt hotellissa yli neljän yön ajan.

Pääset helposti tutustumaan upeisiin tiloihimme virtuaalikierroksen avulla. Lähde mukaan kierrokselle täältä.

Keskeinen sijainti

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijaitsee Tukholman World Trade Centerissa, josta on suora yhteys Tukholman päärautatieasemalle. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ostoskaduilta, ravintoloilta, yökerhoilta ja nähtävyyksiltä. Mikäli saavut autolla, löydät pysäköintipaikan viereisestä parkkitalosta. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Toimivia hotellihuoneita

Hotellihuoneemme ovat toimivia ja niissä on kaikki tarvitsemasi. Jos haluat enemmän tilaa, valitse Superior-huone tai säästä rahaa varaamalla pienempi Standard- tai Moderate-huone. Moderate sopii mainiosti sinulle, joka haluat rentoutua ja nukkua hyvin Tukholmassa vietetyn kiireisen päivän päätteeksi. Tätä hiljaisempaa nukkumapaikkaa saakin hakemalla hakea.

Maksuton Wi-Fi

Saat luonnollisesti myös käyttää langatonta internet-yhteyttämme maksamatta siitä kruunuakaan.

Ruoka ja juoma

Vaikka koko Tukholman tarjonta on kulman takana, välillä on mukava jäädä hotellille. Aulabaarissamme tarjoilemme ruokaa ja juomaa, eli sinun ei tarvitse kävellä metriäkään niiden vuoksi.

Esteettömiä huoneita

Tarjoamme esteettömiä huoneita pyörätuoleilla liikkuville ja liikuntarajoitteisille asiakkaillemme. Saat lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja tiloistamme ottamalla meihin yhteyttä.

Haluatko tietää enemmän?

Haluatko lisätietoja siitä, mitä hotellistamme löytyy? Tänne olemme keränneet vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat Comfort Hotel Xpress Stockholm Centralia.

Yhteystiedot

  • Kungsbron 1 11122 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Metroasema T-Centralen

Arlandasta

Arlanda Express Tukholman päärautatieasemalle (Stockholm Centralstation)

Taksi

Suosittelemme yritystä TAXI STOCKHOLM,
puhelin +46 8 15 00 00

Tietoja hotellista Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Hotellihuoneiden määrä

257 huonetta – 503 vuodetta

Etäisyys lentokentiltä

Arlandan lentokenttä: 40 km, noin 35 min
Bromman lentokenttä: 9 km, noin 20 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema T-Centralen: noin 150 m
Tukholman päärautatieasema (Stockholms centralstation): noin 50 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.