Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Ruotsi

Uusi, moderni ja energiatarkka hotelli on avautunut Solnassa. Kulkuyhteyksien lähellä ja kävelyetäisyys Friends Arenalle, Westfield Mall of Scandinaviaan ja Råstasjönin kauniille ulkoilualueelle. Tervetuloa Comfort Hotel Solnaan!

Comfort Hotel® Solna 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Solna

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Solna sijaitsee dynaamisessa Arenastadenin kaupunginosassa Solnassa. Moderni ja energiatehokas hotelli tarjoaa kaiken tarpeellisen ja on poistanut kaiken ylimääräisen. Hotelli sijaitsee paikallisjuna-, metro- ja bussiyhteyksien lähellä, joten pääset nopeasti Tukholman keskusta-alueelle tai Arlandan lentoasemalle. 

Arenastadenissa Solnassa

Arenastadenin kaupunginosa sijaitsee hieman Tukholman keskustan pohjoispuolella. Täältä löydät kansallisen jalkapalloareenan, Friends Arenan, ohella myös Ruotsin suurimman kauppakeskuksen, Westfield Mall of Scandinavian, ja kauniita ulkoilualueita. Myös jotkut Ruotsin suurimmista yrityksistä ovat valinneet konttorinsa sijaintipaikaksi Arenastadenin.

Barception

Comfort Hotelissa on aina Barception vastaanoton ja baarin yhdistelmä. Täällä voit kirjautua sisään sekä ostaa kahvia, muita juomia ja kevyttä syötävää. Avoinna ympäri vuorokauden. Istuudu hetkeksi alas suuressa ja kutsuvassa aulassamme ja nauti maksuttomasta Wi-Fistä ja ihanista nojatuoleistamme!

Pesuautomaatti ja kuntosali

Jotta vierailusi olisi mahdollisimman helppo ja sujuva, hotellissa on pesutupa, jota voit käyttää täysin maksutta. Pakkaa kevyesti ja pese, kuivaa ja silitä tarpeesi mukaan hotellissa. Comfort Hotel Solnassa on myös moderni kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Nyt ei ole enää yhtään tekosyytä jättää treeniä välistä ollessasi matkoilla!

Moderni ja energiatehokas

Comfort Hotel Solnan käyttämä energia tuotetaan aurinkoenergian ja geoenergian yhdistelmän avulla. Ja aivan kuten muissakin Comfort Hoteleissa, olemme unohtaneet kaiken tarpeettoman. Sen sijaan keskitymme valittuihin palveluihin ja käytämme vähemmän muovia ja kertakäyttötuotteita, mutta sitäkin enemmän ekologisia tuotteita. Teemme aktiivisesti töitä vähentääksemme veden kulutusta ja lisätäksemme ympäristöystävällisten puhdistusaineiden käyttöä. 

Tervetuloa! 

Yhteystiedot

  • Evenemangsgatan 48 169 56 Solna , Ruotsi

Löydä hotellille

Paikallisjuna

Tukholman keskustasta pohjoiseen paikallisjunalla 40, 41, 41X tai 42X Solnan asemalle, valitse uloskäynti Friends Arenaa kohti, kävele Westfield Mall of Scandinavian läpi ja sitten Friends Arenaa pitkin hotellille. 

Bussi

Bussi 502 tai 505 Arenanille (Evenemangsgatanille, noin 200 metrin päähän hotellilta).

Metro

Sininen linja pohjoiseen Näckroseniin, josta on noin 25 minuutin kävelymatka.

Arlandan lentoasemalta

Paikallisjuna Solnan asemalle tai lentokenttäbussi Järva Krogiin tai Haga Norra stationille.

Bromman lentoasemalta

Lentokenttäbussi Westfield Mall of Scandinaviaan.

Taksi

Suosittelemme seuraavia taksiyrityksiä: 
Taxi Stockholm, puh. +46 8 15 00 00
Taxi 020, puh. +46 20 20 20 20
Taxi Kurir, puh. +46 8 30 00 00

Tietoja Comfort Hotel Solnasta

Hotellihuoneiden määrä

336 kpl

Huoneistojen määrä

88 kpl

Etäisyys lentoasemalle

37 km, noin 30 minuuttia autolla tai junalla Solna Stationilta Arlandan lentoasemalle.
6 km, noin 15 minuuttia autolla Bromman lentoasemalle.

Etäisyys paikallisliikenteeseen

200 metriä bussipysäkille Evenemangsgatan. 700 metriä paikallisjuna-asemalle Solna Station. 1,6 km metroasemalle Näckrosen.

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.