Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit lähellä Gamla Stania

Tukholman vanhakaupunki (Gamla Stan) on Euroopan suurimpia ja parhaimmin säilyneitä keskiaikaisia kaupunkeja. Haluatko yöpyä lähellä Gamla Stania? Meillä on hotelleja kävelymatkan päässä Gamla Stanista, keskustasta ja keskusrautatieasemalta.

Hotellit Tukholmassa lähellä Gamla Stania  

Onhan toki kätevää yöpyä lähellä yhtä Tukholman suosituinta matkakohdetta, jolla on lisäksi naapureina sekä city/Norrmalm että Södermalm! Kivenheiton päässä hotelleista Hobo ja At Six sijaitsee Tukholman suurin kävelykatu, Drottninggatan, joka vie sinut suoraan keskiaikaisiin kortteleihin Tukholman vanhassakaupungissa eli Gamla Stanissa vain viidessä minuutissa. Tukholman keskusta ja metron keskusasema T-centralen jäävät selkäsi taakse, ja voit kävellä nopeasti Riksdagshusetin mahtavien kortteleiden läpi. Kun olet Riksbron-sillalla, on vaikeaa olla huomaamatta Tukholman linnaa, joka kohoaa upeana Gamla stanissa. Hotelleista Nordic Light Hotel, Hotel C Stockholm ja Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central kestää noin 15 minuuttia kävellä vanhaankaupunkiin, ja jos taas haluat yöpyä Södermalmilla, kävelymatka Clarion Hotel® Stockholm -hotellilta kestää sinne puolestaan noin 25 minuuttia. Kävele pitkin sokkeloisia mukulakivikatuja ja anna 1200-luvun rakennusten kiehtoa sinua!

Nähtävyyksiä vanhassakaupungissa (Gamla Stan)

Ei ole ihme, että Gamla Stan luokitellaan usein välttämättömäksi vierailukohteeksi kaikille Tukholmaan menoa suunnitteleville. Täällä on valtava tarjonta nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia, käsitöitä, Kansallinen katedraali Storkyrkan sekä museoita ja ravintoloita. Kuninkaan linna houkuttelee luokseen monia vierailijoita muun muassa museoineen ja vahdinvaihtoineen. Jos olet kiinnostunut historiasta, kiinnostaviin kohteisiin kuuluu muun muassa Livrustkammaren, jossa kuninkaalliset vaatteet, aseet ja varusteet kertovat jännittävää tarinaa Ruotsin aikaisemmista hallitsijoista. Nobelmuséet Stortorgetilla on sekin ehdottomasti vierailun arvoinen.

Opastettuja retkiä Gamla Stanissa

Gamla Stanissa käveleminen on kuin museossa vierailu  ainutlaatuisella ympäristöllään sokkeloisessa kaupunki- ja katuverkossa sekä vanhoilla taloillaan, toreillaan ja kirkoillaan se saa helposti vierailijan siirtymään mielikuvituksessaan toiseen aikaan. Gamla Stanin kaksi pääkatua, Västerlånggatan ja Österlånggatan, ovat hyvä lähtökohta, mutta muista kierrellä myös pienillä viehättävillä sivukaduilla. Äläkä missaa kujaa nimeltä Mårten Trotzigs gränd, joka on Tukholman kapein katu ainoastaan 90 cm:n leveydellään! Stortorget on itsestään selvä solmukohta, joka pitää sisällään myös hiuksia nostattavan tarinan Tukholman verilöylystä. Vaikka voitkin kokea paljon omin päin, opastettu retki on ilman muuta aivan toisenlainen kokemus! Valittavana on kaikkea mahdollista klassisista, historiallisista retkistä alkaen aina hiuksia nostattaviin aavevaelluksiin asti.

Muita kaupunginosia Tukholmassa

Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Lue vähemmän
22 hotellia alueella: Gamla Stan

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.