Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hobo Tukholma ,  Ruotsi

  • Ruskea, paperinen etiketti Hobo-hotellin logotyypillä varustettuna, Tukholmassa, Ruotsissa
  • Pahvinen lasinalunen Hobo-hotellin logotyypillä, Tukholmassa, Ruotsissa

Hobo

Tukholma,  Ruotsi

Hobo on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli. Meillä voit asua, syödä, hengailla, kuntoilla, inspiroitua ja antaa luovuuden kukoistaa – joko yksin tai yhdessä – Tukholman parhaimmassa osoitteessa.

Hobo 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Hobo

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa meidän Tukholmaamme – tervetuloa Hoboon! Täysin uusi hotelli ja konsepti, keskellä kaupunkia. Innovatiivisia sisustusyksityiskohtia sisältävien huoneiden lisäksi hotellista löytyy ravintola, baari ja kahvila. Näiden tilojen kestävä ruokafilosofia ja erinomaiset tilat tarjoavat mahdollisuuksia odottamattomiin kohtaamisiin ja uusiin kokemuksiin. Täällä ihmiset kohtaavat toisensa. Täällä paikallisuus ja urbaanisuus kohtaavat toisensa. Hobo on sinun uusi Tukholmasi.

Ole mukana luomassa Hoboa

Hobo on luotu uteliaiden, seikkailuhenkeä omaavien ihmisten toimesta, sekä heitä varten. Vieraanamme jätät hotelliin aina oman jalanjälkesi ja olet siis osana luomassa Hoboa. Hobo koostuu 201 huoneesta, joissa luova mukavuus ja ajatuksemme yhteisöllisyyden tärkeydestä ovat keskeisiä elementtejä. Kaksi kerrosta käsittävät ravintola, baari ja kahvila sekoittuvat kauppoihin, näyttelyihin, työtiloihin, kukkiin, kuntosaliin, pop-up-kauppoihin sekä start-uppeihin. Nämä kaikki yhdessä eläväisen tapahtumakalenterin kanssa tarjoavat sinulle paljon muutakin kuin vain hyvät yöunet. Keskeisen sijaintimme ansiosta olet myös lähellä Tukholman suurta kulttuuritarjontaa, katuelämää sekä ostosmahdollisuuksia – viihdettä ja yöelämää unohtamatta.

Tavallisesta poikkeavia hotellihuoneita

Hobossa on yhteensä 201 hotellihuonetta – kaikkea aina pienistä 12 neliömetrin Cabins-huoneista hieman tilavampiin, 20 neliömetrin Hobo Room’s -huoneisiin, jotka ylittävät normaalit standardit ja joista on upea näköala joko sisäpihallemme tai kohti Brunkebergstorgia. Sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi Hobo-vierailun aikana, tarjoamme uniikin 41 neliömetrin Hobosviitin, joka sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Meiltä lyötyy luonnollisesti myös esteettömiä hotellihuoneita liikuntarajoitteisille vieraillemme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Kestävä ruokafilosofia ja tapahtumat

Hobon kahvila, ravintola ja baari levittäytyvät kahteen eri kerrokseen. Tänne olet aina tervetullut, olitpa sitten hotellimme vieras, vierailulla kaupungissa tai asunut täällä koko ikäsi. Meidän ruokafilosofiamme perustuu sesongin tarjontaan, jossa keskitymme paikallisesti viljeltyihin, tuotettuihin ja pyydystettyihin raaka-aineisiin sekä vihreisiin tuotteisiin. Täällä voit viettää vaikka koko päivän – aamukahvista alkaen aina illan myöhäisiin drinkkeihin asti. Yläkerrassa voit lisäksi järjestää haluamasi, omanlaisen tilaisuuden tai tapahtuman – olipa kyseessä keikka, pop-up-kauppa tai jotain muuta. Kerro meille ideastasi, niin teemme siitä totta.

Hobo – yhteisöllisyyttä urbaanissa miljöössä

Paikallisesti inspiroitu, globaalisti valittu, luotu naapurustoon, yhteistyössä maailman kanssa. Yksi ja sama paikka, jossa me kaikki elämme, työskentelemme, luomme, hengailemme ja pidämme hauskaa – yhdessä. Meillä kohtaavat kekseliäät sisustusyksityiskohdat, jotka arvostettu berliiniläinen Aisslinger-designstudio on luonut ja valinnut, sekä oman taidekuraattorimme, Sune Nordgrenin, valitsema taide.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 578 827 00
  • Sähköposti: stay@hobo.se
  • Yritystunnus: 556972-4817
  • Brunkebergstorg 4 111 51 Tukholma , Ruotsi

Löydä hotellille

Metro

Metroasema T-Centralen.

Bussi

Bussipysäkki Gustav Adolfs torg, bussit: 53, 57 ja 65.

Arlandan lentokentältä

Arlanda Express (pikajuna) tai lentokenttäbussi Tukholman päärautatieasemalle (Stockholms Centralstation).

Taksi

Suosittelemme yritystä TAXI STOCKHOLM, puh. +46 8 150000.

Tietoja hotellista Hobo

Avataan

Maaliskuussa 2017

Design

Berliiniläinen Aisslinger-studio.

Hotellihuoneiden määrä

201 kpl – 402 vuodetta

Tapahtumakapasiteetti

Seisten (Seurustelu/minglaus): 100 vierasta
Istuen: 50 vierasta

Baari, ravintola & kahvila

Hobo café, ravintola ja baari kahdessa kerroksessa.

Etäisyys lentokentiltä

Arlanda: 40,4 km, 20 min Arlanda Express-lentokenttäjunalla, noin 35 min autolla
Bromma flygplats: 8,7 km, noin 20 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Gustav Adolfs torg: noin 100 m
Metroasema Kungsträdgården: noin 100 m
Metroasema T-Centralen: noin 300 m
Tukholman päärautatieasema (Stockholms C): noin 300 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.