Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Tukholma City/Norrmalm

Oletko menossa Tukholmaan ja tarvitset hotellia? Asu parhaalla paikalla Norrmalmin kaupunginosassa, Tukholman keskustassa. Säästä aikaa kävelyetäisyydellä kauppoihin, ravintoloihin ja nähtävyyksiin. Täältä pääset kätevästi myös muualle Tukholmaan!

Hotelli Norrmalmilla ja Tukholman keskustassa

Strawberry -ketjulla on laaja valikoima hotelleja Tukholman keskustassa. Melkein Tukholman Keskusaseman seinänaapurina sijaitsevat Nordic Light Hotel ja Stockholm C Hotel. Jos haluat varata budjettivaihtoehdon, mutta et tinkiä sijainnista, löydät Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central - hotellin aivan läheltä Tukholman Keskusasemaa. Ihanteellinen valinta, kun haluat asua lähellä Arlanda Express -junaa, metroa tai rautatieasemaa. Jos taas haluat asua kävelyetäisyydellä Gamla stanista ja lähellä vilkkaita ostoskatuja, löydät hotellit At Six ja Hobo Brunkebergstorgilta, vain kivenheiton päässä suurelta Drottninggatanin ostos- ja kävelykadulta. Suosittu Clarion Hotel® Sign löytyy Norra Bantorgetilta, läheltä Hötorgetin metroasemaa.    

Ravintolat, baarit ja kahvilat

Keskustasta sinulla ei ole koskaan pitkä matka seuraavaan kahvilaan, lounaspaikkaan, baariin tai ravintolaan, riippumatta siitä, haluatko vain syödä jotain yksinkertaista matkan varrella vai nauttia hieman ylellisyydestä viinilistoineen ja kolmen ruokalajin aterioineen. Jos mielesi tekee klassista ruotsalaista, Kåken ja Prinsen ovat hyviä vaihtoehtoja, kun taas luksusravintola Operakällaren sopii erinomaisesti erityisiin tilaisuuksiin. Parhaan näköalan saat taatusti paikassa TAK, joka on osa Urban Escape Tukholmaa. 1000 neliömetrin alalta löytyy useita ravintoloita ja baareja sekä äärettömän suosittu terassi!

Shoppaile Tukholman keskustassa

Johtuen Tukholman laajasta valikoimasta jännittäviä muoti- ja sisustusliikkeitä on vaikeaa vastustaa kiusausta lähteä ostoskierrokselle! Norrmalmilla olet lisäksi keskellä kaikkea ja sinulla on paljon vaihtoehtoja. Siksakkaile myymälästä toiseen Drottninggatanilla ja Hötorgetin ympäristössä tai lähde johonkin kaupungin kaikista ostoskeskuksista, kuten Gallerian, MOOD Stockholm, Åhlens City, tai tunnettu NK eli Nordiska Kompaniet. Tukholman keskustasta pääset myös helposti lähellä sijaitsevaan kaupunginosaan nimeltä Östermalm sekä ostosmekkaan Biblioteksgatanin ja Birger Jarlsgatanin ympärillä. Äläkä unohda pitää mukavaa taukoa Kungsträdgårdenissa, jossa voit nauttia hyvän jäätelön ja katsella ohikulkevia tukholmalaisia.

Muita Tukholman kaupunginosia

Gamla Stan

Kungsholmen

Södermalm

ÖstermalmLue vähemmän
22 hotellia alueella: Stockholm City

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.