Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Ruotsi Tilapäisesti suljettu 15.01.23 - 30.06.23

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Arlanda XPO – tehokkaita kokouksia järjestävään kokoushotelliin, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arlandan lentoasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Huomioi, että Quality Hotel Arlanda XPO ei ota vastaa varauksia 15. tammikuuta ja 30. kesäkuuta 2023 väliselle ajalle yksityisen tapahtuman vuoksi.

Scandinavian XPO:n, Pohjoismaisen uuden kansainvälisen messukeskuksen, sydämestä löydät meidät täysin remontoidut ja modernit tilat, jotka sisältävät kaksi näyttävää tornia 421 hotellihuoneineen, joista jokainen on sisustettu tyylikkäästi, luonnollisia materiaaleja ja pohjoismaista värimaailmaa käyttäen. Täältä löydät myös 2 200 neliömetriä kokoustilaa, ravintola Brasserie X:n, baarin ja kuntosalin. Tervetuloa Pohjoismaiden läheisimpään tapaamispaikkaan! 

Minkä arvoista sinun aikasi on? 

Oletpa matkalla kongressin merkeissä tai haluat yöpyä mukavasti ennen matkaasi, olet saapunut sykkivään kohtaamispaikkaan, joka voi vastata useimpiin tarpeisiin ja jonne saavut helposti niin lentokoneella, junalla, bussilla kuin autolla. Sijaitsemme vain 10 minuutin päässä Arlandan lentoasemalta ja Arlandan keskusrautatieasemalta, joten säästät paljon aikaa yöpymällä luonamme. Lisäksi upeat matkakohteet, kuten Uppsala ja Tukholma, ovat vain 20 minuutin päässä valitessasi matkustustavaksesi pikajunan.

Tehokas ja mieleenpainuva kongressi

Tarjoamme käyttöönne 16 valoisaa, modernia ja joustavaa tilaa, jotka sopivat kaikenlaisten kokousten, tapahtumien ja kongressien järjestämiseen. Meiltä löydät niin pienempiä kokoustiloja kuin todella suuria kongressitiloja, joihin mahtuu jopa 550 henkilöä. Uusimman kokoustekniikan ansiosta käytettävissäsi on kaikki tarvittava voidaksesi suoratoistaa seuraavan digitaalisen kokouksenne tai muun tapahtuman. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, ammattimainen, luova ja asiantunteva henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta odotuksiinne vastataan parhaalla tavalla.

Kätevästi autolla, junalla ja lentokoneella

Tarjoamme yöpyville vieraille ja kongressivieraille mahdollisuuden pysäköidä auton pysäköintihalliimme maksua vastaan (tilan niin salliessa). Tarvitsetko pysäköintipaikan pidemmäksi ajaksi? Kun varaat Flyg, bo och parkera -tarjouksemme mukaisen pysäköinnin, pysäköinti sisältyy hintaan jopa seitsemän vuorokauden ajaksi, tämän jälkeen veloitus on 50 SEK per vuorokausi (yhteensä korkeintaan 16 vuorokautta). Löydät sisäänajon pysäköintihalliin hotellin sisäänkäynnin luota ja voit saapua pysäköintihallista vastaanottoon hissillä.

Maksuton lentokenttäkuljetus

Quality Hotel Arlanda XPO tarjoaa hotellivierailleen maksuttoman lentokenttäkuljetuksen, tilan niin salliessa, Arlandan lentoasemalle ja lentoasemalta hotellille. Kuljetus hotellilta lentoasemalle voidaan varata lisävalintana samalla, kun varaat hotellihuoneen kotisivumme kautta. Kuljetusta lentokentältä hotellille ei voi varata etukäteen ja se tarjotaan aina ainoastaan tilan niin salliessa. Klo 00.30 - 04.00 kuljetusta ei ole tarjolla. Bussin aikataulut löydät täältä. Transfer-bussien pysäkeistä saat lisätietoja seuraamalla Arlandan lentokentän ohjeita ja kylttejä.

Tarjoamme maksuttoman bussikuljetuksen Arlandan lentoasemalle ja takaisin, tilan niin salliessa. Lue lisää aikatauluista ja varaamisesta täältä.

Ravintola ja baari

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Brasserie X -ravintolaamme! Täällä tarjoilemme huolella valmistettuja ruoka-annoksia ranskalaisten vivahteiden ja henkilökohtaisen palvelun kera. Mikset aloittaisi tai päättäisi illan baarissamme maistuvan drinkin ja pöytäjalkapallopelin ääressä perheen tai kollegoiden kanssa? Tilavaan tilaamme pääsee runsaasti luonnnvaloa, ja löydät täältä myös viihtyisiä loungekalusteita ja ihanan tunnelman. Aamuvirkuille ja yökyöpeleille löytyy jotakin sopivaa aina avoinna olevasta Petite X:stä. Sieltä löydät, vuorokaudenajasta riippumatta, laajan valikoiman muun muassa kevyttä syötävää ja naposteltavaa.

Kuntosali

Meillä voit pitää huolta kunnostasi myös matkalla ollessasi. Treenaa ja ammenna lisää energiaa hotellimme modernilla kuntosalilla.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on 18 esteetöntä huonetta liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Hotellimme sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman päärautatieasemalta. Tukholmasta voit lukea lisää täältä ja Arlandasta täältä.

Urheilujoukkueille ja huutosakeille

Olemme iloisia voidessamme tarjota urheileville vieraillemme alennetun hinnan harjoitteluleirien, kilpailujen, otteluiden, turnausten ja muiden urheilutapahtumien yhteydessä. Saakaa paras alku tapahtumallenne ihanissa vuoteissa ja hyödyntäkää mahdollisuus sekä aikaiseen check-iniin että myöhäiseen check-outiin, omaan urheilumenuun ja maksuttomaan kokoontumistilaan, tilan niin salliessa. Olette lämpimästi tervetulleita lähettämään ryhmävaraustiedustelun sähköpostitse osoitteeseen sport@strawberry.se saadaksenne lisätietoja hinnoistamme ja tarjouksen!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 595 111 00
  • Faksi: +46 8 595 101 10
  • Sähköposti: q.arlanda@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Ruotsi

Löydä hotellille

Arlandan lentoasemalta ja Arlandan lentoaseman rautatieasemalta

Tarjoamme maksuttoman bussikuljetuksen Arlandaan ja takaisin tilan niin salliessa. Lue lisää aikatauluista ja varaamisesta.

Lähijuna ja bussi

Lähijuna Tukholman päärautatieasemalta (Stockholms C) asemalle Märsta, vaihda bussiin numero 571 kohti Arlandastad/Eurostop.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Stockholm, 
puhelin +468-15 00 00 ja Taxi 020, puhelin +4620-20 20 20

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Arlanda

Hotellihuoneiden määrä

421 kpl – 1016 vuodetta

Kokoustilojen määrä

16 kpl – maksimikapasiteetti 1100 osallistujaa

Etäisyys Arlandan lentokentältä

4 km – noin 10 minuuttia autolla

Etäisyys Tukholman päärautatieasemalta

40 km – noin 30 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki 25 metriä hotellilta.
Matka-aika Tukholman päärautatieasemalle on noin 60 minuuttia bussilla ja junalla.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.