Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Trollhättanissa

Tervetuloa Trollhättaniin ja Clarion Collection Hotel Kung Oscariin. Tässä kotoisassa ja elävässä kaupungissa sinulla ei ole koskaan tylsää. Clarion Collection Hotel Kung Oscarissa pääset nauttimaan elämysten valikoimasta Trollhättanin tapaan.

Keskellä puistokolmiota

Clarion Collection Hotel Kung Oscar sijaitsee Drottninggatanilla Trollhättanissa ja siten 500 metriä Trollhättanin keskusrautatieasemalta. Hotelli sijaitsee myös keskellä viihtyisää puistokolmiota. Se tarkoittaa, että hotellista on vain kivenheiton verran kolmeen erilaiseen puistoon: Maria Alberts Park, Betty Backs Park ja Bergslagsparken. Mutta siinä ei ole vielä kaikki, mitä Clarion Collection Hotel Kung Oscarin läheltä löytyy. Hotelli sijaitsee myös keskellä kaupunkia ja siksi siitä on vain lyhyt matka kaupungissa tarjolla oleviin ravintoloihin, viihteeseen ja liike-elämään. 

Trollhättanissa et koskaan tylsisty

Trollhättan on todella charmikas ja vauhdikas kaupunki. Clarion Collection Hotel Kung Oscarin vieraana voit nauttia ihanista yöunista, jotta jaksat tutustua sitten kaikkeen, mitä Trollhättanissa on tarjolla. Tulet olemaan kävelyetäisyyden päässä suurimmasta osasta kaupungin tarjontaa. Esimerkkinä mainittakoon Trollhättefallen, jossa voit nähdä patojen avautuvan ja 300 000 vesilitran sekunnissa purkautuvan uomaa pitkin. Trollhättanista on myös nopea pääsy toisiin paikkoihin ja kaupunkeihin. Trollhättanin keskusrautatieasemalta voit hypätä junan kyytiin ja vajaassa puolessa tunnissa olet Göteborgissa. Hotellimme sijaitsee vain 10 minuutin automatkan päässä Trollhättanin Vänersborgin lentoasemalta.

Maistuvaa ruokaa ja yritysasuntoja

Clarion Collection Hotel Kung Oscarissa pääset aina nauttimaan tavanomaisesta aamiaisbuffetista. Hotellihuoneen hintaan sisältyy myös aina Afternoon Sweets ja Evening Meal kaikille yöpyville vieraillemme. Hotellissa voit myös varata hotellihuoneen tai jonkin kolmen huoneen huoneistoistamme pitempää oleskelua varten. 

 
Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Vänersborg

Göteborg

Stenungsund

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Trollhättan

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.