Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Ruotsi

Quality Hotel™ Carlia sijaitsee Uddevallan keskustassa. Tunne Bohuslänin lämpö ja tunnelma. Täältä löydät kokousosaston, pubin, ravintolan ja rentoutumisosaston saunoineen.

Quality Hotel™ Carlia 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tunne Bohuslänin lämpö ja nauti sen ilmapiiristä Quality Hotel™ Carliassa. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja rentoutumisosasto.

Uddevallan sydämessä

Quality Hotel™ Carlia sijaitsee erinomaisella paikalla Uddevallan keskustassa ja lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan. Samanaikaisesti myös meri ja metsä ovat lähellä. Hotellissa on muun muassa 110 hotellihuonetta, kaksi ravintolaa ja rentoutumisosasto. Uskallamme väittää, että tarjoamme erinomaisen paikan niin perheille, ystäväporukoille kuin liikematkustajillekin. Tämä on täydellinen paikka verkostoitumiseen päivisin ja viihtyisään oleskeluun iltaisin ja viikonloppuisin. Tähän keitaaseen haluat palata yhä uudelleen.

Ravintola ja pubi

Hotellissa on yhden ravintolan sijaan peräti kaksi! 1803 on pubi, joka tarjoaa suuren valikoiman olutta ja herkullista ruokaa. Voit osallistua tietovisaan tai katsoa jalkapallo-ottelua. Meatings Carlia Grill & Konferanse -konsepti tarjaa klassisen hyvän lounaan sisältäen runsaan salaattibuffetin, ja iltaisin katamme esille lihaan keskittyvän buffetin, jolloin kokkimme seisovat keittiön luukun luona paistamassa illan lihaherkkuja.

Kokouksia veden äärellä

Hotelli tarjoaa erinomaiset kongressimahdollisuudet, ja hyvä ruoka näyttelee suurta roolia kokonaiselämyksen kannalta. Sijaintimme ja ympäristön ansiosta lähistöllä on myös runsaasti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja nähtävyyksiä tutustuttaviksi. 

Liikunta ja rentoutuminen

Hemmottele itseäsi rentoutumalla hetken aikaa rentoutumisosastollamme, jossa on kaksi saunaa ja ihania kalusteita lepäämistä varten. Täältä löydät myös kuntosalin, joka on varustettu välttämättömimmillä treenivälineillä. Mikäli kaipaat liikkumista raikkaassa ilmassa, lähistöltä löytyy kaunista luontoa. Kävele suosittua rantakävelykatua (Strandpromenaden) pitkin, melo kajakilla tai lähde vaeltamaan vuonolle laajasta näköalasta nauttien.

Vastaanotto

Vastaanottohenkilöstö on paikalla klo 06:30 - 22:00. Jos sinun tarvitsee kirjautua sisään klo 22:00 jälkeen, ota meihin yhteyttä, niin järjestämme asian. 

Tervetuloa Quality Hotel™ Carliaan!

Yhteystiedot

  • Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/juna

850 metriä keskusrautatieasemalta

Taksi

Taxi Väst, puhelin +46 522 144 00

Tietoja Quality Hotel Carliasta

Hotellihuoneiden määrä

110 huonetta

Kokoustilojen määrä

7 kokoustilaa

Etäisyys lentoasemalle

Göteborgin lentoasema: 110 km
Trollhättan-Vänersborgin lentoasema: 34 km

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.