Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel The Reef Frederikshavn ,  Tanska

Quality Hotel The Reef

Frederikshavn,  Tanska

Luit oikein! Fredrikshavnissa voit kirjautua sisään trooppisen lämpimään maailmaan. Quality Hotel™ The Reef sijaitsee meren lähellä ja ajomatkan päässä Skagenin ja Aalborgin kesäsuosikkipaikoista. Täällä voit uida vesipuistossa tropiikin äänten kera.

Quality Hotel The Reef 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Unelmoitko sinäkin Karibian lämmöstä, kylmistä juomista ja trooppisesta tunnelmasta? Onneksi sinun ei tarvitse lähteä Tanskan Fredrikshamnia kauemmaksi voidaksesi kokea karibialaisen tunnelman. Quality Hotel™ The Reef on täynnä upeita elämyksiä niin lapsille kuin aikuisille.

Elämyksellinen vesipuisto

Elämyksellisestä vesipuistostamme löydät palmuja ja pääset kokemaan trooppisen tunnelman, joka saa koko perheen hyvälle tuulelle. Kokeile 80 metriä pitkää vesiliukumäkeä, kamppaile kanavan virrassa tai sukella 3,5 metriä syvään altaaseen. Voit uida ympäri vuoden avoimen taivaan alla hotellin lämmitetyssä uima-altaassa, rentoutua kylpylässä tai nauttia auringosta aurinkoterassilla koko kesän ajan.

Myös ruokaa ja juomaa...

Vesipuistossa vietetyn hauskan rupeaman päätteeksi olemme valmiita tarjoilemaan sinulle upeaa ruokaa Calypso- ja Det Gule Pakhus -ravintoloissamme. Jos kaipaat kylmää juotavaa ja pikkupurtavaa, hotellista löytyy valittavaksi peräti kolme baaria.

Keskeinen sijainti

Hotellimme sijaitsee Fredrikshamnin sydämessä, sataman ja rannan läheisyydessä. Yöpyessäsi hotellissa olet siis monien Pohjois-Jyllannin nähtävyyksien, kuten Skagenin, Hirtshalsin ja Aalborgin, läheisyydessä. Voit hemmotella perhettäsi myös hauskalla päivällä Nordsøen Ocenariumisa tai Fårup Sommerland -huvipuistossa, jotka molemmat sijaitsevat automatkan päässä Quality Hotel™ The Reefistä.

Yhteystiedot

  • Tordenskjoldsgade 14 9900 Frederikshavn , Tanska

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.