Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Boråsissa

Göteborgin ja Jönköpingin välillä sijaitsee kulttuurikaupunki Borås Länsi-Götanmaalla.

Kaksi Boråsin hotelliamme sijaitsevat molemmat keskeisellä paikalla, yksi Allégatan-pääkadulla ja toinen Boråsin keskusaseman vieressä, aivan Viskan-joen lähistöllä. Hotelleilta käsin on helppo tutustua kaupunkiin, joko jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Boråsissa on paljon taidetta, veistoksia, katutaidetta, muotia sekä tekstiilejä, jotka luonnehtivat kaupunkikuvaa. Täältä löytyy useita gallerioita, näyttelyjä ja museoita, kuten taidemuseo nimeltään Borås Konstmuseum, Tekstiilimuseo sekä Textile Fashion Center. Joka toinen vuosi kaupungin keskustassa järjestetään myös läpi kesän kansainvälinen veistosnäyttely Borås Internationella Skulpturbiennal. Molemmista hotelleista on vain muutaman minuutin kävelymatka Stadsparkeniin, joka on ehkä Boråsin eniten vierailtu puisto. Täällä voit nauttia suuresta viheralueesta, josta löydät kukkia, kasveja, puita ja pensaita, oman ruusutarhan, suihkulähteitä sekä suuren leikkipuiston. Puistoa käytetään usein myös tapahtumiin, kuten puistovaellukset ja musiikki-illat. Keskellä kaupunkia sijaitsee myös Boråsin eläinpuisto, jossa on sekä pohjoismaisia että afrikkalaisia eläimiä ja läheltä löydät myös Upzone-seikkailupuiston ja Knalleland-ostoskeskuksen. Mikäli matkustat lasten kanssa, teidän kannattaa vierailla myös Boråsin tieteellisessä Navet Science Center -keskuksessa, jossa voitte kokea paljon jännittäviä elämyksiä. Ja vain tunnin matkan päästä löytyvät myös Lisebergin huvipuisto sekä Länsi-Ruotsin upea saaristo.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Lue vähemmän
23 hotellia alueella: Borås

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.