Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Ruotsi

Asu sykkivän ostosalueen, ihanien museoiden ja suosittujen ravintoloiden naapurissa. Löydät Comfort Hotel Cityn aivan kaupungin sydämestä – urbaanin ja edullisen tukikohdan sinulle, joka haluat tutustua Göteborgiin.

Comfort Hotel® City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Cityyn! Edullinen ja moderni hotelli lähellä Göteborgin nähtävyyksiä, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja keskusrautatieasemaa. 

Monien suosikkihotelli

Hotellimme on erittäin suosittu niin lapsiperheiden, hintatietoisten liikematkustajien, matkustavien urheilujoukkueiden kuin Göteborgiin tutustuvien ystävysten keskuudessa. Keskeisenä tavoitteenamme on tarjota sinulle ihana ja yksinkertainen vierailu edulliseen hintaan, jotta voit käyttää rahasi johonkin muuhun. Ostoksiin, ruokaan, konsertteihin, urheiluun tai kulttuuriin – sinä valitset. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta hotellimme sijaitsee rauhallisella alueella.

Bar + reception = Barception

Hotellin aulasta löydät Barceptionin, jossa voit rentoutua sekä nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ympäri vuorokauden. Aula on hotellin sydän ja kohtaamispaikka, josta löydät myös kaupunkioppaan eräänlaisen julkisen seinän muodossa, jossa Göteborgin hyvin tuntevat jakavat parhaita vinkkejään: vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä, ajankohtaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, henkilökohtaisia suosikkipaikkojaan ja paljon muuta. Aulaan kuuluvassa ulkotilassa olevan viihtyisän elävän tulen ääressä voit kokoontua ystäviesi kanssa illan tullen nauttimaan hyvistä juomista ja rentoutumaan liekkejä katsellen, lehtiä lukien ja suurkaupungin vaikutteita sulatellen.

Yksinkertainen, tyylikäs ja keskeinen

Hotellin uudisrakentaminen ja remontointi toteutettiin vuonna 2014, minkä ansiosta kaikki huoneet ovat erittäin viihtyisiä ja tyylikkään modernisti sisustettuja. Huoneet on suunniteltu huolellisesti ja niissä on suuret, paljon valoa sisään laskevat ikkunat ja fiksuja säilytysratkaisuja. Huoneet on myös eristetty hyvin, joten voit nukkua yösi hyvin. 

Meillä asuessasi olet lähellä lähes kaikkea: vain 200 metrin päässä keskusrautatieasemalta (Centralstationen) ja 500 metrin päässä Ullevista. Liseberg ja Scandinavium sijaitsevat noin 2 kilometrin päässä, kun puolestaan Göteborgin opperatalo (Göteborgsoperan) ja puutarhayhdistys (Trädgårdsföreningen) ovat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Comfort Hotel City on siis toisin sanoen lähellä kaikkea.

Yhteystiedot

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi ja raitiovaunu
Göteborgin päärautatieasemalta
Landvetterin lentokentältä

Lentokenttäbussi Göteborgin päärautatieasemalle. Vaihda siellä bussiin 60, Express Röd, Express Blå tai raitiovaunuun numero 9 tai numero 1 ja jää pois Stenpiren-pysäkillä. Matka-aika bussilla on noin 30 minuuttia ja taksilla noin 20-25 minuuttia.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, puhelin +46 31 65 00 00.

Tietoja hotellista Comfort Hotel City

Hotellihuoneiden määrä

102 hotellihuonetta

Etäisyys lentoasemalle

Göteborgin Landvetterin lentoasema: 25 km

Etäisyys paikallisliikenteeseen

100 m

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.