Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Torreby Slott Munkedal ,  Ruotsi

Torreby Slott

Munkedal,  Ruotsi

Luonnonkauniissa ympäristössä, ei kaukana Uddevallasta, Munkedalissa, Bohüslänin maakunnassa sijaitsee Torrebyn linna. Linna sijaitsee maalaismaisemassa ja siellä on 7 huoneistoa, 18 reiän golfkenttä, kokoustilat, baari ja ravintola.

Torreby Slott 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Torreby Slott kutsuu sinua viettämään rentouttavan vierailun, kaukana kaupungin melusta ja melskeestä! Aivan ovien ulkopuolella, linnan mailla, pääset yhdelle Euroopan parhaista puistoradoista.

Maalaismainen ja hauska ympäristö

Saavu ystävien tai tuttavien kanssa Munkedaliin, rannikon ja sisämaan väliin ja meren lähelle paikkaan, jossa sijaitsee Torreby Slott. Täältä on lyhyt matka golfkentälle, retkeilyreittien pariin ja majavasafarille. Tässä kohteessa ja sen ympäristössä on paljon koettavaa. Täällä voit kerätä kokemuksia.

Golf, linna, yöpyminen ja aamiainen!

Siitä riippumatta, miten golfkierros sujuu, panostamme hyvään mielialaan, viihtyisään seuraan ja hyvään ruokaan vihertävässä miljöössä. Voitatpa joka kierroksen tai päädyt viimeiselle sijalle, voit rentoutua ja kohauttaa olkapäitäsi Golfkroenissa – tarjoilemme täällä kevyitä ruoka-annoksia, viiniä ja olutta sekä herkullisia voileipiä ja kahvia. Golfkenttä on Bohüslänin vanhin golfkenttä ja sieltä avautuu upea näköla Ruotsin suurinta ja syvintä vuonoa, Gullmarsfjordenia, kohti.

Elä kuin kuninkaallinen, vuokraa koko linna!

Tiesitkö, että koko Torreby Slott on mahdollista vuokrata? Tulee olemaan elämys itsessään, kun toivotat vieraasi tervetulleiksi heidän "omaan linnaansa". Luonto määrittää tapaamisten, kongressien, häiden, kultahäiden, 50-vuotisjuhlien, sukukokousten ja konfirmaation puitteet  luettelosta saa tehtyä todella pitkän! Ja vain mielikuvitus määrittää rajat! Autamme sinua enemmän kuin mielellämme, jotta tapahtumastasi tulisi todella ainutlaatuinen.

Linnan illallinen

Tarjoilemme linnan illallisen joka perjantai ja lauantai klo 19:00. Linnan illallinen koostuu keittiömestarimme koostamasta 3 ruokalajin menusta, ja se peilaa kauden raaka-aineita. Koko elämys perustuu elämään linnan ympärillä.

Tervetuloa Torrebyn linnaan!

Yhteystiedot

  • Torreby Slott 70 A 45593 Munkedal , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Munkedalin asema sijaitsee 12 minuutin päässä Torreby Slottista autolla.

Oslon Gardermoenin lentoasemalta ja Göteborgin Landvetterin lentoasemalta

Norjan päälentoasemalta Torreby Slottiin vie noin 3 tuntia autolla, Göteborgin Landvetterin lentoasemalta 1 tunti 30 minuuttia.

Tietoja hotellista

Huoneistojen lukumäärä

7 huoneistoa, 28 makuupaikkaa

Kokoustilat

2 kokoustilaa ja kongressikeskus

Etäisyys lentoasemalle

TrollhättanVänersborg Airport 59 km
GöteborgLandvetter Airport 122 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.