Jäsenyys
Fresh oysters at restaurant Norda.

Göteborgin suosituimmat ravintolat ja baarit

Yli 400 vuotta vanha Göteborgin kaupunki kasvaa nopeasti sekä korkeutta että leveyttä. Täältä löytyy valittavaksi paljon mahtavaa ruokaa ja juomaa. Rakastatko meren antimia? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

Länsirannikon pääkaupunki

Göteborgista löytyy laaja valikoima kalaa ja mereneläviä. Ei siis ole yllättävää, että täältä saa Ruotsin maukkaimmat ja kuuluisimmat katkarapuleivät. Tutustu Avalonin ravintolaan ja Brasserie P:hen – et tule pettymään. Göteborgissa on myös oma pikaruokalaji "En halv special", joka tarjoillaan mieluusti kotitekoisen perunamuusin, länsirannikon salaatin ja Pucko-kaakaon kanssa. Näiden ruokalajien lisäksi kaupungin elinvoimainen ravintolaskene tarjoaa jokaiselle jotakin.

Drottningtorgetin mahtava postitoimisto

Aivan Göteborgin päärautatieaseman vieressä, keskellä Drottningtorgetia ja sinisten raitiovaunujen naapurina seisoo yli 100 vuotta vanha postitoimisto. Tässä kaunottaressa sijaitsee nyt moderni designhotelli Clarion Hotel® Post, josta löytyy kaupungin paras terassi, suosittuja baareja ja palkittuja ravintoloita. Nordassa Ruotsin länsirannikko kohtaa Amerikan itärannikon, ja VRÅ:ssa voit nauttia paikallisista ja ekologisista raaka-aineista, jotka ovat saaneet vaikutteita ja makuja Japanista.

Kattobaareja ja ruokamatkoja Aasiaan

Göteborgin paras kattobaari ja näköala löytyy TaKeTista, jonka baari on täynnä iloisia göteborgilaisia. Täällä sijaitsee myös aasialaisvaikutteinen ravintola OGBG, josta avautuu esteetön näköala satamaan päin. Vastapäätä, Göta-joen toiselle puolelle kymmenenteen kerrokseen on vastikään avattu Fei-ravintola. Täällä sinua odottaa maailmanluokan kiinalainen ruokakokemus, jota et tule unohtamaan. Lue lisää Göteborgin suosituimmista ravintoloista ja baareista alta.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa