Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista FEI-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Nyt Clarion Hotel The Pier avaa vihdoinkin ovensa Göteborgissa! Hotellin ainutlaatuinen sijainti Lindholmenilla merkitsee sitä, että kansainvälisesssä ilmapiirissä itä kohtaa lännen, leimaten niin kokouksia kuin mukavuuksia, ruokaa ja sisustusta.

Uusi kansainvälisesti suuntautunut hotelli

Olisi hieman erikoista, jos meillä ei olisi hotellihuoneita, ja niitähän meillä on. Itse asiassa 254 huonetta eri kategorioissa. Hotellissa on myös kolme baaria, joista yksi sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Hotellissa tulee olemaan myös rentoutumisosasto, ja tietenkin myös kokousosasto. Ja ravintola. Hotelli tulee olemaan paikka, jonne ruoan ystävät haluavat kokoontua syömään ja sitten suositella sitä ystävilleen. Teemme kaikkemme luodaksemme Ruotsin autenttisimman kiinalaisen à la carte -ravintolan. Ravintola sijaitsee ylimmässä kerroksessa, josta käsin tarjoillemme unohtumattomien ruokaelämysten ohella myös uskomattoman hienon näköalan. 

Ravintola FEI

Kiipeä kymmenenteen kerrokseen ja katsele vettä ja kaupunkia heittäytyessäsi kiinalaiselle ruokamatkalle, tai siirry baariin ja lämmitä illan tunnelmaa Baijiu-cocktailin ääressä, jollaista et ole maistanut koskaan aikaisemmin. FEI on kiinalainen ravintola ja tapaamispaikka, jonka kansainvälisessä ilmapiirissä itä kohtaa lännen, mikä näkyy sekä tilan muotokielessä että sisustuksessa. Ravintola sijaitsee hotellin yläkerroksessa. 

Tavoitteenamme on luoda kansainvälinen kohtaamispaikka ja sykkivä keskus aivan Lindholmenin innovatiivisen alueen sydämeen – sekä paikallisille että ei-paikallisille vieraillemme. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan yöstä jossakin viihtyisistä huoneistamme tai mukavalle vierailulle johonkin baareistamme, ravintolaamme tai kokoustiloihimme!

Yhteystiedot

  • Pumpgatan 5 41755 Göteborg , Ruotsi

Usein kysytyt kysymykset

Tietoja hotellista

Löydä hotellille

Göteborgin keskusrautatieasemalta

Lähin bussipysäkkki on Pumpgatanilla, joka sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta.

Landvetterin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Landvetterin lentoasemalle ja takaisin Göteborgin keskusrautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, puhelin +46 31 65 00 00.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.