Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista Fei-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Pier

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin Göteborgissa! Hotellin ainutlaatuinen sijainti Lindholmenilla merkitsee sitä, että kansainvälisesssä ilmapiirissä itä kohtaa lännen, leimaten niin kokouksia kuin mukavuuksia, ruokaa ja sisustusta.

Kansainvälisiä vaikutteita välittävä hotelli

Mitä hotelli olisi ilman hotellihuoneita? Ei mitään! Niinpä meillä on niitä runsaasti, tarkemmin sanottuna 254 huonetta useissa eri kategorioissa. Hotellissamme on lisäksi kolme baaria, huippumoderni kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto, josta löytyy joogastudio ja kuntosali. Tavoitteenamme on luoda kansainvälinen kohtaamispaikka, joka sykkii tunnelmaa Lindholmenin innovatiivisen alueen sydämessä.

Ravintola Fei – unohtumattomia kiinalaisia ruokaelämyksiä

Kiipeä hotellin kymmenenteen kerrokseen ja katsele kaupungin ylle lähtiessäsi kiinalaiselle ruokamatkalle, tai aloita ilta Baijiu-cocktailin merkeissä. Fei on moderni ravintola, jonk tavoitteena on toimia kiinalaisen ruoanlaittotaiteen pohjoismaisena keihäänkärkenä.  Ravintola avaa silmäsi halutessasi nauttia aidosta kiinalaisesta ruokakokemuksesta – kaikkea muuta kuin tavallisesta. Kiinalainen kokkitiimi on palkitu ja valittu huolella, ja keittiötä johtaa Pohjois-Kiinasta, Shangdongin povinssista kotoisin oleva keittiömestari Guowei Zhou. 

Living Room

Vastaanoton yhteydessä sinut toivottaa tervetulleeksi Living Room, sykkivä kohtaamispaikka kaikkia tilanteita varten. Täällä voit rentoutua höyryävän kahvikupillisen äärellä, syödä herkullista ruokaa, inspiroitua ohikulkevista ihmisistä, järjestää tapaamisen ja sitten jatkaa iltaa maistuvien juomien merkeissä. 

Rooftop Bar  avautuu uudestaan keväällä 2024

11. kerroksessa tarjoilemme kesäisiä juomia voittamattoman näköalan äärellä. Täältä avautuva panoraamanäköala levittäytyy Hisingsbronin sillalta aina Älvsborgsbronin sillalle asti. Rooftop Bar keskittyy maistuviin juomiin ja tarjoaa kesäisen ja vaihtelevan dinkkimenun. Nauti eturivissä Göteborgin kaupunkisiluetista sekä muun muassa mansikan, litsin ja yuzun mauista.

Yhteystiedot

  • Pumpgatan 5 41755 Göteborg , Ruotsi

Tietoja Clarion Hotel The Pieristä

Hotellihuoneiden määrä

102 hotellihuonetta

Etäisyys lentoasemalta

GöteborginLandvetterin lentoasema: 25 km

Etäisyys paikallisliikenteeseen

100 m

Löydä hotellille

Göteborgin keskusrautatieasemalta

Lähin bussipysäkkki on Pumpgatanilla, joka sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta.

Landvetterin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Landvetterin lentoasemalle ja takaisin Göteborgin keskusrautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, puhelin +46 31 65 00 00.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.