Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Varberg

Tervetuloa Hallandiin ja kauniiseen Varbergiin. Kaupunki on inspiroiva ja historiallinen paikka, jossa voit kokea niin kulttuuria kun rentoutumistakin sekä nauttia korkealaatuisesta majoituksesta.

Keskeinen sijainti viehättävissä käsityökortteleissa

Varberg on jännittävä kaupunki, josta kaikki löytyy kätevällä etäisyydellä. Hotellissa Clarion Collection Hotel Fregatten asut keskeisellä paikalla keskellä kauniita käsityökortteleita. Lähellä sekä Varbergin asemaa että rantakatua asut nykyaikaisissa huoneissa, jotka on inspiroituneet merestä, kallioista, hiekasta ja purjeista. Varbergin keskustassa, vain 400 metrin päässä hotellista, teet ostoksia kaupoissa, nautit hyvästä ruoasta jossakin kaupungin ravintoloista tai vierailet Varbergin nähtävyyksissä. Varbergin tori on tunnettu koko maassa ja se on yksi Ruotsin suurimpia toreja pinta-alaan nähden. Kaduilla, jotka suuntaavat torilta ulospäin, on pieniä mutta hienoja kauppoja. Hotellilta sinulla on vähän yli tunnin ajomatka pohjoiseen päin Gothenburg-Landvetter Airport -lentokentälle sekä hieman lyhyempi matka etelään päin Halmstad Airport -lentokentälle.

Historia, rentoutuminen ja golf – Varberg inspiroi ja opettaa

Kun vierailet Varbergissa, uiminen on aivan välttämätön kokemus. Kesäaikana voit valita monista ihanista rannoista. Apelviken ja Läjet ovat ehdottomasti suosituimmat rannat – täältä lainepurjehdus sai alkunsa ja alkoi sitten kehittyä myös muualla Ruotsissa. Talvella voit vierailla Varmbadhuset-uimalassa tai jossain SPA-kylpylöistä. Jo 1800-luvun alussa ihmiset hakeutuivat Varbergiin vahvistamaan terveyttään ja nauttimaan kauniista ympäristöstä. Riippumatta siitä, millaista rentoutumista haet – Varbergissa on jotakin juuri sinulle ja täältä löytyvät perinteet ja edellytykset hyvinvointiin. Varbergissa on myös eläväinen golfkulttuuri ja hotelli on yhteistyössä Varbergs GK:n kanssa voidakseen tarjota edullisia golfpaketteja. Vain muutaman minuutin päässä Clarion Collection Hotel Fregatten -hotellilta sijaitsee hyvin kuuluisa Varbergs Fästning. Tämä mahtava linna seisoo ikään kuin kaupungin maamerkkinä ja linnoituksen ympäri käveleminen rantaviivaa pitkin on sekä kiehtovaa että kaunista.

Kongressit, kokoukset ja tilat Varbergissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Varbergissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Halmstad

Göteborg

Borås

Lue vähemmän
17 hotellia alueella: Varberg

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.