Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ Grand Boråsiin. Erinomainen valinta niin kongresseille kuin huvitteluun Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa 219 hotellihuoneen, seitsemän kokoustilan ja suuren ravintolan ansiosta.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel™ Grandiin Boråsissa! Tämä helmi sijaitsee Boråsin keskustassa, joten voit yöpyä kaupunginpuiston, kauppojen, maailmanluokan taiteen ja Simba-leijonan naapurissa.

Quality Hotel Grand, Borås on täydellinen valinta kokouksiin, messuihin, minglaustilaisuuksiin ja lomanviettoon Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. Olemme olleet yksi Boråsin pidetyimmistä hotelleista jo vuodesta 1972 lähtien. Nauti kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, jonka lähellä on niin ravintoloita kuin viihdetarjontaa.

Suosikki keskellä Boråsia

Quality Hotel Grand, Borås sijaitsee erinomaisella paikalla, vain 300 metriä Boråsin päärautatieasemalta, kivenheiton päässä Stora Torget -torilta, kauniin Viskan-joen äärellä. Olemme yksi pidetyimmistä hotelleista niin paikkakuntalaisten, liikemiesten kuin turistienkin keskuudessa ja se lämmittää sydäntämme. Täydellinen sijaintimme Boråsin keskustassa, kauniin Kaupunginpuiston naapurissa ja kävelymatkan päässä keskustan palveluista, luo ainutlaatuiset puitteet viihtyisään hotellielämykseen Boråsissa. Lisäksi olemme saaneet palautetta muun muassa erinomaisesta ja toimivasta palvelustamme sekä hyvästä ruoastamme. Mikä sinulle on tärkeintä? Tervetuloa Quality Hotel Grandiin, Boråsiin!

NÒR  pohjoismaista ruokaa eurooppalaisilla vaikutteilla

NÒR on moderni brasserie, joka nostaa perinteisen pohjoismaisen ruoanlaittotaidon uusiin korkeuksiin jännittävien eurooppalaisen vaikutteiden avulla. Käytämme paikallisia raaka-aineita ja saamme inspiraatiomme pohjoismaisista metsistä ja maalta. Täällä voit nauttia cocktailin baarissa tai ylellisen illallisen viihtyisäksi sisustetussa ravintolassa.

Napauta tästä lukeaksesi lisää NÒRista ja varataksesi pöydän.

Ruoka ja juoma

Baarimme on avoinna kaikkina päivinä ja suuri terassimme on myös avoinna sään niin salliessa. 
Tarjoilemme joka viikko lounaan, ja menulla on tarjolla niin uusia kuin tuttuja makuja – jokaiselle jotakin! 

Varaa uusi kokouselämys

Huippumodernilla kokousosastollamme kaikki kokoustilat on koottu samaan kerrokseen ja tilat sopivat niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Täällä on myös ihana aulatila, josta avautuu näköala Viskaniin, ja tämä tila sopii erinomaisesti sosiaalisten kahvitaukojen,  brainstorming-tilaisuuden tai juhlavan minglaustilaisuuden järjestämiseen. Suurempia tilaisuuksia varten on mahdollista varata suurin kokoustilamme yhdessä aulatilan kanssa. Ja muistathan, että popcorn  ja pehmytjäätelö sisältyvät aina hintaan, kun kokoustat luonamme?

Huoneita jokaiseen makuun

Hotellissamme on useita erilaisia huonetyyppejä, aina edullisista Moderate- ja Standard-huoneista käytännöllisiin Perhehuoneisiin ja tilaviin, 42 m²:n kokoisiin Deluxe-huoneisiin. Mikä näistä sopii sinulle parhaiten? Lue lisää huonetyypeistämme täältä.

Avainsanat

Boråsin Quality Hotel Grandin avainsanat TAIDE – DESIGN – TEKSTIILIT & MUOTI näkyvät kaikkialla, heti pääsisäänkäynnistä lähtien. Uskomme, että tulet ihastumaan huonekalujen ja tekstiilien materiaalivalintoihin, joissa korostuvat taide ja värivalinnat. Haluamme kunnioittaa Boråsin pitkiä tekstiiliperinteitä ja käytämme pääasiassa paikallisia sisustustuotteita. Paikallisuus näkyy muun muassa hotellimme matoissa, verhoissa ja paikallisen puusepänverstaan designhuonekaluissa.

Koe Borås

Kaupungissamme on runsain mitoin nähtävää ja koettavaa. Lue lisää Boråsista täältä.

Tervetuloa Boråsin helmeen, Quality Hotel Grandiin!

Yhteystiedot

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Boråsin Päärautatieasemalle

Landvetterin lentokentältä

Taksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Sverigetaxi Borås, puhelin +46 33 12 70 70

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Borås

Hotellihuoneiden määrä

219 kpl

Kokoustilojen määrä

7 kpl

Etäisyys lentokentältä

Landvetter Airport: 42 km, noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Matkakeskus: 300 metriä, 5 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.