Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Karlatornet Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Karlatornet

Göteborg,  Ruotsi Avataan 1 syyskuu 2024

Syyskuussa 2024 Clarion Hotel Karlatornet avautuu Lindholmenilla, toimien niin göteborgilaisten kuin liikematkustajien tapaamispaikkana. Hotelli on osa Ruotsin korkeinta rakennusta, Karlatornetia. Sieltä löydät ravintolan, baarin ja span. Tervetuloa!

Clarion Hotel® Karlatornet 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel® Karlatornet on enemmän kuin hotelli. Se on dynaaminen tapaamispaikka, jossa määritetään uusia strategioita ja luodaan verkostoja. Paikallisille hotelli toimii yhteisenä tilana työskentelemistä, tapaamista ja rentoutumista silmällä pitäen. Täällä paikallinen charmi yhdistyy maailmanlaajuiseen liiketoimintaan, ja jokaisesta vierailijasta tulee osa Lindholmenin ainutlaatuista yhteisöä.

Tämän paikan syke on osa alueen DNA:ta, tehden Clarion Hotel Karlatornetista täydellisen valinnan liikematkustajille ja tapaamisia järjestäville. Täällä mtala ja korkea, muodollinen ja rento kohtaavat inspiroivan ja kutsuvan tunnelman puitteissa – varmistaen liiketoimien onnistumisen Lindholmenilla.

Hotellihuoneet – näkymä Karlatornetiin ja siitä poispäin

Hotelli on osa Ruotsin korkeinta rakennusta, Karlatornetia. Sen 15 kerrosta sisältävät yhteensä 300 erityissuunniteltua hotellihuonetta. Lisäksi yksi Karlatornetin kerros koostuu kauniista ja hämmästyttävistä sviiteistämme.

Ravintola ja baari

Tervetuloa koko korttelin seurustelupaikkaan, jossa on tarjolla kaikkea ja vähän enemmänkin. Nauti ihana illallinen Brasserie NÒRissa. Tämä moderni brasserie-ravintola on kunnianosoitus pohjoismaiselle ruoanlaittotaidolle, eurooppalaisiin juurin yhdistettynä. Yhdistämme perinteisten annosten paikallisia raaka-aineita keskieurooppalaisiin makuihin. Odotettavissa on ihania, tuttuja ruokia uudenlaisella otteella. Living Room Barissa luomme puolestaan käsityöläiscocktaileja – täydellinen paikka sekä illan aloittamiseen että päättämiseen.

Kokousta korkeuksissa – tapaamisia järjestäville

Täällä käytettävissäsi on 15 ainutlaatuista kokoustilaa, jotka ovat mukautettavissa joustavasti tarpeidenne mukaan. Bankettisaliin mahtuu jopa 400 henkilöä, ja se sopii täydellisesti suurten kongressien tai näyttävien banketti-illallisten järjestämiseen.

Lindholmen

Lindholmen on dynaaminen, joen varrelle ulottuva liiketoiminta-alue Göteborgissa. Täällä sijaitsevien yritysten joukosta löytyy innovatiivisia yhtiöitä esimerkiksi teknologian, tutkimuksen ja koulutuksen aloilta.

Spa ja hyvinvointi

Hemmottele itseäsi rentouttavalla hetkellä hotellin kylpylässä. Voit ladata akkujasi lämpimässä altaassa ja rentoutua saunassa ennen työpäivää, tai viettää ihanan hetken viikonlopun kunniaksi. Myös hotellin kuntosali sijaitsee täällä.

Tietoja Karlatornetista

Karlatornet on Pohjoismaiden korkein rakennus, josta on muodostunut 246 metrin korkeudellaan Göteborgin näyttävä maamerkki. Rakennuksessa on 74 kerrosta, skybaari, 611 asuntoa, toimistoja ja hotellin sviittejä. Karlatornetin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Skidmore, Owings & Merrill, joka löytyy myös maailman korkeimpien ja upeimpien rakennusten taustalta  esimerkkeinä Burj Khalifa  Dubaissa ja One World Trade Center New Yorkissa. Toimisto on luonut kansainvälisen maineen ja voittanut useita arvostettuja palkintoja.

Facebook

  • Cassiopejagatan 14 417 55 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Lähin bussipysäkki on Lindholmsallen, noin 300 metrin päässä. Vene Skeppsbroniin liikennöi Lindholmskajen-laiturilta, noin 500 metrin päästä.

Göteborgin keskusrautatieasema

Hotelli sjiaitsee noin 9 km:n päässä Göteborgin keskusrautatieasemalta. Sen ja hotellin välillä on tarjolla useita julkisia liikennevaihtoehtoja.

Landvetterin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Göteborgin keskusrautatieasemalle, noin 30 min.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Tietoja Clarion Hotel Karlatornetista

Hotellihuoneiden määrä

300 huonetta

Kokoustilojen määrä

15 kpl

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Lähin bussipysäkki on Lindholmsallen, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä hotellilta.
Vene liikennöi Skeppsbroniin Lindholmskajen-laiturilta, noin 500 metrin päästä.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.