Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Suomessa

Lomaile kotimaassa ja vietä staycation Helsingin keskustan sykkeessä! Tutustu upeaan hotellitarjontaamme Helsingin parhaissa osoitteissa. Matkalle lähdettäessä, löydät meiltä hotelleja aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumasta.

Iki-ihana Suomi

Mitä kaikkea oma kotimaa voikaan tarjota? Ehkä nyt olisi aika selvittää ja viettää unohtumaton Suomi-loma keskellä Helsingin sykettä. Lähde kaupunkikierrokselle, vieraile kansallispuistossa ja nauti lasi kuohuvaa hotellibaarissa. Mikäli yövyt Clarion Hotel® Helsingissä, sinun on ehdottomasti testattava sen upea kattouima-allas ja sauna. Tai kenties voisit yöpyä keskellä Bulevardia Klaus K:ssa sen uudistetuissa ja moderneissa huoneissa. 

Ota Helsinki osaksi Suomi-lomaasi

Se, että kotimaamme on yhä suositumpi matkailukohde, on tuskin mikään yllätys. Täällä riittää tekemistä kaikille ja jokaiseen makuun! Helsinki tarjoaa täydellisen sekoituksen baareja ja ravintoloita, puistoja, kulttuuritapahtumia sekä ostosmahdollisuuksia. Puhumattakaan maailmankuulusta suomalaisesta muotoilusta, designista ja muodista. Kilometrin pituisella rantaviivalla voit helposti hypätä lauttaan ja vierailla yhdessä tai useammassa monista Helsingin saariston saarista.

Yövy Helsingin keskustassa tai lentoaseman lähellä

Meillä on useita hotelleja Helsingin keskustassa, jotka ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat majoittua kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä ja viihteestä. Clarion Hotel® Helsingissä yövyt urbaanissa Jätkänsaaressa länsisatamassa, kun taas boutique-hotelli Hotel F6 sijaitsee aivan Esplanadin puiston vieressä, pääkaupungin sydämessä. Hotellivalinnastasi riippumatta kaupungin tarjonta sijaitsee kävelyetäisyydellä. Jos olet lähdössä pidemmälle matkalle, rentoudu ennen lomaa ja varaa huone lentokenttähotellista Clarion Hotel® Helsinki Airport.

Luonto aina lähellä

Suomi-loma on myös erinomainen valinta luontoa rakastavalle. Fun fact – koska kokonaista 70 % maastamme koostuu metsistä ja järvistä, luonnosta pääsee helposti nauttimaan. Nauti raikkaasta ulkoilmasta ja kiertele jossain kotimaasi monista kansallispuistoista. Mikäli matkustat kotimaassa talvisaikaan, sinulla on lisäksi tilaisuus päästä lähemmäksi luontoa joko suksilla tai luistimilla. Jos taas matkustat Pohjois-Suomeen, kenties pääset kokemaan revontulien kauneuden, jotka voivat näyttäytyä jopa 200 yönä vuodessa!

Lentokenttähotellit Helsingissä

Etsitkö hotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman lähettyviltä? Tutustu koko valikoimaamme täällä

Lue lisää

Tutustu Helsinki- ja hotellivinkkeihin lisää täältä!

Tee viikonloppumatka trendikkääseen Helsinkiin – 4 vinkkiä matkalle mukaan otettavaksi

Muita maita

Ruotsi
Norja
Tanska
Liettua

Lue vähemmän
16 hotellia alueella: Suomi

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.