Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Färsaarilla

Färsaaret ovat monen luonnonystävän unelmakohde. Strawberry avaa nyt hotellin pääkaupunkiin, Tórshavniin, joten voit yöpyä ylellisesti ja keskeisesti samalla luontoon ja kulttuuriin tutustuen Pohjois-Atlantin koskemattomassa kauneudessa.

Luontoelämysten koskematon maailma

Matka Färsaarille avaa ovet koskemattoman luonnon, seikkailujen ja kulttuurin maailmaan. Nämä 18 pohjoisella Atlantilla sijaitsevaa saarta löytyvät Islannin, Norjan ja Skotlannin välistä ja tarjoavat dramaattisia tunturimaisemia, majesteettisia vesiputouksia ja kauniita, vehreitä niittyjä. Tässä matkakohteessa voi todella tuntea olevansa kaukana arjen stressistä ja kiireistä.

Majoitus

Yksi parhaista majoitusmahdollisuuksista näillä upeilla saarilla on Hotel Føroyar. Se sijaitsee Oyggjatangin harjanteella, josta avautuu panoraamanäköala pääkaupunkiin Tórshavniin ja ympäröivään luontoon. Hotellissa moderni mukavuus yhdistyy perinteiseen färsaarelaiseen tunnelmaan luoden elämyksen, jonka muistat vielä pitkään.

Aktiviteetit ja nähtävyydet

Färsaarilla aktiviteettimahdollisuuksia on lähes loputtomasti. Lähde retkelle viehättävään Gjógv'n pikkukaupunkiin, joka tunnetaan luonnon muovaamista kallioaltaistaan ja kauniista ympäristöstään. Tutustu lukuisiin patikointireitteihin, jotka kiemurtelevat mahtavan luonnon keskellä, tai lähde veneretkelle kokemaan saaret mereltä käsin. Voit myös tutustua vieraanvaraiseen kulttuuriin oppien kenties samalla muutaman sanan paikallista kieltä, fääriä. 

Kaipaatpa rentoutumista tai jännitystä, Färsaaret voivat tarjota jotakin kaikille matkailijoille. Valmistaudu ainutlaatuiseen elämykseen ja anna tämän Pohjois-Atlantin helmen lumota sinut.

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Färsaaret

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.