Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Klaus K Hotel Helsinki ,  Suomi

Klaus K Hotel

Helsinki,  Suomi

Klaus K Hotel sijaitsee Bulevardilla aivan Helsingin keskustassa, kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä ja palveluista. Klaus K:n arvot – humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus – ohjaavat kaikkea tekemistä. Tervetuloa Klaus K:hon!

Klaus K Hotel 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Klaus K Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa jakamaan Klaus K:n tarinaa kanssamme. Hotellimme sijaitsee Bulevardilla aivan Helsingin keskustassa, kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä ja palveluista. Arvomme – humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus – ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta tarjoamalla tilan monimuotoisille äänille ja olemiselle. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Hotellihuoneet

Klaus K:sta löydät yhteensä 171 erilaista ja uniikkia huonetta. Perusluokan huoneiden lisäksi löydät persoonallisia taiteilijoiden sisustamia taidehuoneita ja tyylikkäitä Sky-huoneita ja -sviittejä. Keväällä 2023 huoneet saivat upean uudistuksen ja mukaan lisättiin neljä uutta huoneluokkaa: Mini, Comfort, Superior & Deluxe. Kaikissa huoneissa on TV, tallelokero, vaatehöyrystin ja hiustenkuivaaja. Sky-huoneissa on lisäksi kapselikahvinkeitin, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä. 

Sky Terrace -kattoterassi

Kesäisin Klaus K:n 7. kerroksesta löydät upean Sky Terrace -kattoterassin, josta aukeaa uniikki näkymä Helsingin kattojen ylle. Tule viihtymään DJ-musiikin ja kuplivien juomien ympäröimään kesätunnelmaan.

Green Key

Klaus K:lle on myönnetty kestävän matkailun Green Key -sertifikaatti. Green Key on kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma, jossa on mukana yli 3100 matkailuyritystä 57 eri maasta.

We Speak Gay

Klaus K kuuluu We Speak Gay -yhteisöön, joka kokoaa yhteen monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta arvostavia yrityksiä. Klaus K:ssa kaikki vieraat voivat tuntea olonsa arvostetuiksi, kunnioitetuiksi ja samanarvoisiksi.

Esteettömyys

Suurin osa Klaus K:n tiloista on saavutettavissa pyörätuolilla joko hissillä tai luiskan avulla. Hotellin edusta on katukiveä, joten hotellin edusta ei ole tasainen. Hotellin pääovella on lyhyt kynnysluiska, sisääntulossa on 1cm sekä 2cm kynnykset. Hotellin pääovet toimivat liiketunnistimella ulospäin. Hotellissa on kolme esteetöntä huonetta, jotka on mahdollista varata nettisivujemme kautta tai vastaanotostamme: reception@klauskhotel.com. Ravintola Toscaniniin on esteetön kulku hotellin pääovien kautta vastaanoton vierestä. Hotellissa majoittuvat vieraamme pääsevät esteettömästi 2. kerroksessa sijaitsevaan aamiaistilaamme hissillä.

Yhteystiedot

  • Bulevardi 2-4 00120 Helsinki , Suomi

Löydä hotellille

Raitiovaunu

Raitiovaunupysäkki on hotellin edessä.

Auto

Lentokentältä on hotellille 20 kilometriä. Hotellin autopalvelu, taksi tai juna. Matka-aika n. 30 minuuttia.

Lentokenttäkuljetus

Hotellin autopalvelu, ota yhteys vastaanottoon.

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

171

Konferenssihuoneiden määrä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.