Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hobo Helsinki Helsinki ,  Suomi

Hobo Helsinki

Helsinki,  Suomi

Oletko jo kokenut Hobon? Tämä hotellihelmi syntyy kaikesta siitä mikä meitä ympäröi: Helsingin kujista, kulmista ja ilmiöistä. Se kasvaa, kehittyy ja elää. Hotelli on rakennus, mutta Hobo on yhteisö. Tervetuloa mukaan osaksi Hobon tarinaa.

Hobo Helsinki 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa meidän Helsinkiin – tervetuloa Hoboon! Menestyksekäs hotellikonsepti on laajentunut Tukholmasta Helsingin ytimeen. Innovatiivisia sisustusyksityiskohtia sisältävien huoneiden lisäksi hotellista löytyy ravintola, baari ja upeat tapahtumatilat. Ruokafilosofiamme ja erinomaiset tilat tarjoavat mahdollisuuksia odottamattomiin kohtaamisiin ja uusiin kokemuksiin. Täällä paikallisuus ja urbaanisuus kohtaavat toisensa. Hobosta löydät Helsingin!

Ole mukana luomassa Hoboa

Hobo on luotu uteliaiden, seikkailuhenkisten ihmisten toimesta sekä heitä varten. Vieraanamme jätät hotelliin aina oman jalanjälkesi ja olet siis luomassa Hoboa. Hobo koostuu 183 huoneesta, joissa luova mukavuus ja ajatuksemme yhteisöllisyyden tärkeydestä ovat keskeisiä elementtejä. Upeat tapahtumatilamme yhdessä eläväisen tapahtumakalenterin kanssa tarjoavat sinulle paljon muutakin kuin vain hyvät yöunet. Keskeisen sijaintimme ansiosta olet myös keskellä Helsingin suurta kulttuuritarjontaa ja ostosmahdollisuuksia – viihdettä ja yöelämää unohtamatta.

Tavallisesta poikkeavia hotellihuoneita

Hobossa on yhteensä 183 hotellihuonetta – kaikkea aina Hobo Sleeper ja Hobo Superior-huoneista tilavampiin Hobo Studio-huoneisiin. Sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi Hobo-vierailun aikana, tarjoamme kaksi uniikkia Hobo sviittiä. Meiltä löytyy myös esteettömiä hotellihuoneita liikuntarajoitteisille vieraillemme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Ruokafilosofia ja tapahtumat

Hobo Helsingin ravintola, baari ja tapahtumatilat levittäytyvät kahteen eri kerrokseen. Tänne olet aina tervetullut, olitpa sitten hotellimme vieras, vierailulla kaupungissa tai asunut täällä koko ikäsi. Meidän ruokafilosofiamme perustuu sesongin tarjontaan, jossa keskitymme paikallisesti viljeltyihin, tuotettuihin ja pyydystettyihin raaka-aineisiin sekä vihreisiin tuotteisiin. Täällä voit viettää vaikka koko päivän – aamukahvista alkaen aina illan myöhäisiin drinkkeihin asti. Yläkerrassa voit lisäksi järjestää haluamasi, omanlaisen tilaisuuden tai tapahtuman – olipa kyseessä keikka, pop-up-kauppa tai jotain muuta. Kerro meille ideastasi, niin teemme siitä totta.

Hobo – yhteisöllisyyttä urbaanissa miljöössä

Hotelli on rakennus, mutta Hobo on yhteisö. Se syntyy kaikesta siitä mikä meitä ympäröi: Helsingin kujista, kulmista ja ilmiöistä. Se kasvaa, kehittyy ja elää. Yksi ja sama paikka, jossa me kaikki elämme, työskentelemme, luomme, hengailemme ja pidämme hauskaa – yhdessä. Meillä näkyvät kekseliäät sisustusyksityiskohdat, jotka on valittu yhdessä arvostetun berliiniläisen Aisslinger-designstudion kanssa. Tervetuloa mukaan osaksi Hobon tarinaa.

Yhteystiedot

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsinki , Suomi

Löydä hotellille

Metrolla

Lähin metropysäkki on Helsingin yliopisto. Myös Helsingin päärautatieasemalta on lyhyt kävelymatka hotellille. 

Bussilla

Tule bussilla Elielinaukiolle tai Rautatientorille.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Voit matkustaa lähijunalla (I tai P) tai bussilla (615) Helsingin päärautatieasemalle.

Raitiovaunulla

Lähin raitiovaunupysäkki on vain 20 metrin päässä hotellilta (linjat 2, 4, 5 ja 7). 

Saapuminen hotellille lentoasemalta

Matka lentoasemalta päärautatieasemalle (lähijunat I ja P) kestää noin 40 minuuttia. Bussi numero 615 ajaa lentoasemalta Rautatientorille, kymmenen minuutin kävelymatkan päähän hotellista. Raitiovaunuilla 4 ja 7 pääset rautatieasemalta Aleksanterinkadulle viidessä minuutissa.

Tietoja hotellista Hotel

Hotellihuoneita

183

Kokoustiloja

8

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.