Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Tanskassa

Oletko menossa Tanskaan lomalle ja etsit hotellia? Meillä on hotelleja Kööpenhaminan keskustassa ja Kööpenhaminan lentoasemalla, Kastrupissa. Liikutpa jalan, pyörällä tai autolla, täältä löydät aina nähtävää!

Valitse haluamasi nähtävyydet ja yövy hotellissa keskellä kaupunkia

Oletko varannut viikonlopun tai useita lomaviikkoja viehättävässä Tanskassa? Hyvä valinta – Tanskassa on laaja valikoima nähtävyyksiä ja hauskoja retkikohteita, joista voit valita mieleisesi. Ennen kaikkea Tanskasta on vaikeaa puhua mainitsematta sen suosittua pääkaupunkia, Kööpenhaminaa, missä löytyy paljon tekemistä. Jos tarvitset hotellin keskeltä kaupunkia, meillä on sinulle useita vaihtoehtoja. Ota lähtökohdaksesi Comfort Hotel® Vesterbro trendikkäässä Vesterbron kaupunginosassa, tai kirjaudu sisään eksklusiiviseen SKT. PETRI -hotelliin tai Villa Copenhageniin ja nauti kävelyetäisyydestä niin viihtyisiin kahviloihin kuin myös kaupungin huippunähtävyyksiinkin. Vaeltele kauniin arkkitehtuurin keskellä Nyhavnissa, käy ostoskierroksella keskellä kaupunkia, koe sykkivä yöelämä tai vieraile jossakin klassisista viihdepaikoista, kuten Tivoli tai Den lille Havfrue.

Maailmanluokan ravintolat

Jos ruoka ja juoma ovat tärkeä osa matkaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät myös Skandinavian parhaita tanskalaisravintoloita, joista monet on palkittu Michelin-tähdillä. Muistathan maistaa myös klassisia ruokalajeja, kuten pølse ja smørrebrødet, mielellään yhdessä jääkylmän tanskalaisen oluen kanssa, jolloin saat täydellisen kokemuksen tanskalaisesta ruokakulttuurista.

Yövy Kööpenhaminan lentoaseman lähellä

Pitkän matkan matkustaneelle voi olla mukavaa varata hotelli läheltä Kööpenhaminan lentoasemaa, Kastrupista. Clarion Hotel® Copenhagen Airport -hotellilla on paras sijainti. Aivan sen vierestä löytyy Terminal 3, mistä löydät myös metron Kööpenhaminaan sekä Öresundståg-junan, joka vie sinut Öresundin sillan kautta Ruotsiin ja Malmöhön. Käy uimassa hotellin uima-altaassa ja rentoudu hetken aikaa ennen kuin on aika tutustua Tanskaan. Quality Airport Hotel™ Dan, heti lentoaseman ulkopuolella, on sekin ihanteellinen vaihtoehto matkustaville. Lisäksi hotellin läheltä löytyy myös Den Blå Planet, Pohjois-Euroopan suurin akvaario. Lue lisää lentokenttähotelleista Kastrupissa.

Lue lisää Tanskasta ja Kööpenhaminasta

Hotelliylellisyyttä 10 minuutin päässä Kööpenhaminasta
Kööpenhamina – gets down to business

Lisää maita

Suomi
Latvia
Liettua
Norja
Ruotsi

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Tanska

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.